ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Dry shampoo: 3 tips για σωστή χρήση και ποια να δοκιμάσετε


27 Ιανουαρίου 2016

Το dry shampoo έχει μπει πια δυναμικά στην καθημερινότητα πολλών γυναικών. Δίνει λύση την τελευταία στιγμή και κάνει ανανεώνει άμεσα και χωρίς κόπο τα μαλλιά με μερικούς μόνο ψεκασμούς. Πέραν του να βρει η καθεμία το κατάλληλο dry shampoo για τα μαλλιά της όμως, πρέπει να ξέρει τα dos και don’ts της χρήσης του για να έχει πάντα τα επιθυμητά αποτελέσματα.

  • Το dry shampoo δεν είναι μόνο για τα λιπαρά μαλλιά. Η χρησιμότητά του έχει να κάνει σχετικά με την ανανέωση των μαλλιών της δεύτερης μέρας. Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους μαλλιών λειτουργώντας ως ένα ακόμα προϊόν styling.
  • Το “όσο περισσότερο τόσο καλύτερο” δεν ταιριάζει καθόλου σαν χαρακτηριστικό του dry shampoo. Η χρήση του πρέπει να είναι μετρημένη και εστιασμένη στα σημεία όπου υπάρχει ανάγκη. Δεν χρειάζεται να ψεκάσετε όλο το κεφάλι γιατί το αποτέλεσμα δεν θα μοιάζει καθόλου με το επιθυμητό. Τα μαλλιά θα βαρύνουν και θα θαμπώσουν.
  • Οι άκρες δεν πρέπει να ψεκάζονται. Δεν είναι καθόλου λειτουργικό σε αυτό το σημείο των μαλλιών καθώς θα τις κάνει πιο εύθραυστες και ξηρές. Εξάλλου για τις άκρες υπάρχουν εξαιρετικά λαδάκια φυσικά ή μη για την περιποίηση και ενυδάτωσή τους.
[gallery-549511]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.