ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

7 hairstyles κατάλληλα και για το γυμναστήριο


7 Μαρτίου 2016

Η απόφαση για να ξεκινήσεις γυμναστική είναι μεγάλη, αλλά πρέπει να την πάρεις γιατί απλά κάνει καλό στο σώμα αλλά και στην υγεία σου. Κι αν αυτός ο λόγος δεν μπορεί να σε κάνει να δεις το γυμναστήριο με άλλο μάτι τότε δες το σαν ένα ακόμα πεδίο κοινωνικοποίησης και ξεκίνα να εφοδιάζεσαι με τα απαραίτητα. Μην ξεχνάς, ότι τα sneakers, τα leggings και τα hoodies αποτελούν hot items για τα trends της σεζόν.

Βρες λοιπόν τη γυμναστική που θέλεις να κάνεις, ετοίμασε τον σάκο του γυμναστηρίου με τα απαραίτητα, φόρεσε τα πολύχρωμα αθλητικά σου παπούτσια και ξεκίνα. Και επειδή είμαι σίγουρη ότι αυτή τη στιγμή όλες σκέφτεστε τα μαλλιά και το μακιγιάζ, γιατί είναι πολύ πιθανό να πάτε πριν το γραφείο, ή αμέσως μετά και δεν έχετε χρόνο να ετοιμαστείτε τότε δες τα παρακάτω hairstyles και είμαι σίγουρη ότι θα ενθουσιαστείς.

Όσο για το μακιγιάζ, δεν πρέπει να αγχώνεσαι, αφού το healthy & glow look με τα φυσικά κοκκινισμένα μάγουλα -που θα έχετε από την άσκηση- φέτος θα γίνει το αγαπημένο σου. Μην ξεχάσεις να πάρεις ένα braumisater μαζί σου, μαντηλάκια ήπιου ντεμακιγιάζ και ένα ενυδατικό balm για τα χείλη για μετά τη γυμναστική. Όπως εσύ χρειάζεσαι νερό έτσι και το δέρμα σου.

[gallery-574341]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.