ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τα 4 πιο ανοιξιάτικα χρώματα για τα νύχια σας


15 Απριλίου 2016

FullSizeRender-1.jpg

Στην αναζήτηση νέων ανοιξιάτικων χρωμάτων για το μανικιούρ της Παρασκευής βρέθηκα σε ένα nail bar, άκρως ενημερωμένο με τις νέες τάσεις στα βερνίκια νυχιών. Έκλεισα το ραντεβού μου και πήγα στο Fairynails της Νέας Ερυθραίας για να κάνω μανικιούρ αλλά και να ενημερωθώ για τα πιο in fashion ανοιξιάτικα χρώματα.

Όπως καταλαβαίνετε μου ήταν αρκετά δύσκολο να αποφασίσω μία χρωματική κατεύθυνση. Λόγω του καιρού όμως αλλά και ενόψει της πασχαλινής περιόδου, κατέληξα στα αγαπημένα μου παστέλ που τα “έκλεψα” από την νέα bridal συλλογή της essie.

1

Η Έρρικα με κατεύθυνε σε όλα τα νέα χρώματα που είχαν στη διάθεσή τους και η Τζούλη αφού μου έκανε ένα εξαιρετικό μανικιούρ μπήκε στη διαδικασία και μου έβαψε τα νύχια με 4 διαφορετικές αποχρώσεις μέχρι να καταλήξω.

Αφού κατέληξα σε ένα απαλό ροζ, που είναι και η αδυναμία μου, το μάτι μου πήρε ένα έντονο, άκρως καλοκαιρινό μπλε χρώμα. Τα κορίτσια μου είπαν ότι πρόκειται για την πιο φρέσκια συλλογή της essie, την οποία μπορούμε να βρούμε μόνα στα Fairynails προς το παρόν. Πρόκειται για τη συλλογή Water colours Silk Oil, η οποία αποτελείται από 3 χρώματα με δικό τους top coat. Το μπλε θα το δείτε παρακάτω.

6

Φυσικά τα φωτογράφησα όλα –και τα παστέλ και το super μπλε- για να τα δείτε και να αποφασίσετε κι εσείς ποιο είναι το κατάλληλο για το επόμενο μανικιούρ. Μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας και την κάρτα του Secret Club για να κερδίσετε 15% έκπτωση στα Fairynails (στο μανικιούρ, το πεντικιούρ, ή την αποτρίχωση).

Αν δεν έχετε αποκτήσει ακόμα την κάρτα του Secret Club τότε μπείτε εδώ και κάντε την εγγραφή σας για να απολαύσετε τις εκπτώσεις και τα μοναδικά της προνόμια.

[gallery-597409]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.