ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Friday’s manicure: Τα πιο cool nail trends του καλοκαιριού


13 Μαΐου 2016

NAIL-TRENDS-1-1.jpg

Αυτή την εποχή είμαι σίγουρη ότι οι περισσότερες ασχολείστε λίγο περισσότερο με το μανικιούρ ή το πεντικιούρ σας. Πολύ λογικό, αφού η διάθεση είναι ανεβασμένη και σίγουρα όλες έχουμε περισσότερη όρεξη για να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας.

Κι ενώ κάθε Παρασκευή αναλύουμε χρώματα ή ομάδες αποχρώσεων για το μανικιούρ, σήμερα σκέφτηκα να ρίξουμε μία ματιά σε cool ιδέες για μανικιούρ που έχουν ενδιαφέρον. Κομψά και stylish σχέδια, καθόλου υπερβολικά, με διακριτικά, γεωμετρικά σχέδια και ωραίοι συνδυασμοί είναι στη διάθεσή σας για να τους ρίξετε μία ματιά και να αποφασίσετε αν τελικά θα υποκύψετε στον πειρασμό.

Ούσα μία από εκείνες που δεν είναι φανατικές του nail art, θα σας πρότεινα να ξεκινήσετε από μία δοκιμή και φυσικά με ένα μίνιμαλ σχέδιο ή συνδυασμό χρωμάτων που σίγουρα δεν θα δείχνει εντελώς ξένο στα χέρια σας. Ζητήστε τη γνώμη του ειδικού, κλείνοντας το επόμενο ραντεβού σας εδώ.

[gallery-613169]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.