ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Καλοκαίρι χωρίς ξηρά μαλλιά γίνεται –με τον πιο... Kérastase τρόπο


4 Ιουλίου 2015

in2.png

Όποιος κι αν είναι ο τύπος των μαλλιών μας, το καλοκαίρι είναι μία «επικίνδυνη» περίοδος, αφού όλα οδηγούν στην ξηρότητα. Ούτε ο ήλιος, ούτε η θάλασσα, ούτε και το χλώριο ευνοούν την υγεία της τρίχας μας και η λύση δεν είναι μόνο η εκ των υστέρων – συχνά επιφανειακή – αντιμετώπιση του προβλήματος αλλά και η πρόληψη και η βαθύτερη περιποίησή τους, η οποία επιτυγχάνεται μόνο αν στόχος είναι η καταπολέμηση των ίδιων των αιτιών της ξηρότητας. Πώς γίνεται αυτό; Με τον πιο... Kérastase και αποτελεσματικό τρόπο!

Η Kérastase Nutritive δημιούργησε τα κατάλληλα προϊόντα που θρέφουν βαθιά και τα πιο ξηρά μαλλιά και αποτελούν μία εξατομικευμένη προσέγγιση της περιποίησής τους.

in2

1. Τόσο το σαμπουάν Kérastase Nutritive όσο και η μάσκα περιποίησης μπορούν να απογειώσουν την υφή και την όψη των μαλλιών και να προσφέρουν το αποτέλεσμα του κομμωτηρίου, σπίτι σας!

2. Χάρη στο σαμπουάν, τα μαλλιά καθαρίζουν σε βάθος, οπότε είναι έτοιμα να δεχθούν, πραγματικά, τα οφέλη της περιποίησης που θα ακολουθήσει.

3. Αποκτούν την ελαστικότητα και τη λάμψη που πάντα ονειρευόσασταν, με αποτέλεσμα, ακόμα και τα πιο χονδρά και ξηρά, να είναι – και όχι απλά να δείχνουν – υγιή και γεμάτα ζωντάνια.

4. Είναι ευκολοχτένιστα και ξεμπερδεύουν γρήγορα. Τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς σε περίοδο καλοκαιριού; Σε αυτό βοηθάει ιδιαίτερα και η μάσκα θρέψης Kérastase Nutritive, η οποία χαρίζει απλόχερα την αίσθηση μεταξιού.

5. Ο συνδυασμός και των δύο προσφέρει τη θρέψη που χρειάζεστε, κάνοντάς τα δυνατά, χωρίς όμως να δείχνουν βαριά!

in

Η Kérastase Nutritive αποτελεί την ιδανική επιλογή για να ελευθερωθείτε και εσείς και τα μαλλιά σας. Αφήστε τα να μιλήσουν για εσάς και να εκφραστούν ελεύθερα γιατί, όπως όλες γνωρίζουμε, τα μαλλιά μας λένε για εμάς περισσότερα απ’ όσα εμείς οι ίδιες! Και αυτό είναι κάτι που γνωρίζει πολύ καλά και η αγαπημένη μας πρωταγωνίστρια της σειράς Mad Men, January Jones, η οποία θεωρεί τα μαλλιά σημαντικό κομμάτι, όχι μόνο των χαρακτήρων που υποδύεται, αλλά και του δικού της χαρακτήρα. Χρησιμοποιεί Kérastase τα τελευταία 8-10 χρόνια και αυτό το μυστικό είναι αρκετό για να μας αποδείξει πως, η Kérastase γνωρίζει καλά την τέχνη των μαλλιών, γι’ αυτό και μπορεί να προσφέρει πάντα το πιο nutritive αποτέλεσμα με το πιο όμορφο άγγιγμα!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.