ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Friday’s manicure: Tα ιδανικά χρώματα για τώρα


2 Σεπτεμβρίου 2016

Καθώς μας αποχαιρετά το αγαπημένο μας καλοκαιράκι... δεν θέλω καθόλου να μας πιάσουν μελαγχολίες. Θα προτιμούσα να δείτε κι εσείς, όπως κι εγώ, το φθινόπωρο ως την καλύτερη ευκαιρία για νέες περιπέτειες. Και οι νέες περιπέτειες έχουν πάντα νέα χρώματα αλλά και κάποιες σταθερές αξίες να τις συντροφεύουν. Το ίδιο ισχύει και για τη νέα φθινοπωρινή εικόνα του εαυτού μας, άρα και για τα νύχια μας.

Έχουμε τη χαρά να μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε αρκετά βερνίκια σε υπέροχες αποχρώσεις του πράσινου και του μπλε -είτε πολύ ανοιχτές είτε πολύ σκούρες- αλλά και σε αρκετά άλλα που κινούνται σε πιο classic αποχρώσεις. Dusty, γκρι-καφέ, nude -όπως είδαμε και στα backstage των catwalks των σχεδιαστών- αλλά και deep purple είναι μόνο μερικές από αυτές. Αν είστε ορκισμένες λάτρεις του μαύρου, οι σκούρες αποχρώσεις της σεζόν είναι η καλύτερη αφορμή για να τολμήσετε μια αλλαγή.

[gallery-681563]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.