ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Friday’s manicure: Αυτό το φθινόπωρο we think pink


30 Σεπτεμβρίου 2016

570-nails-pink.jpg

Όπως έχουμε ξαναπεί αυτό το φθινόπωρο μπορείτε να εμπιστευθείτε τα pale χρώματα για να εξασφαλίσετε κομψές εμφανίσεις και να αποπνέετε μία αίσθηση φρεσκάδας, που ταιριάζει τέλεια με τη δροσιά της εποχής. Οι pale αποχρώσεις του ροζ θα σας λύσουν τα χέρια πολλές φορές, και το ροζ γενικότερα θα μπορέσει να καλύψει κάθε σας διάθεση.

Δοκιμάστε να παίξετε και με τις πιο έντονες και παιχνιδιάρικες αποχρώσεις του, χωρίς να σας φοβίζει το γεγονός ότι δεν είναι άνοιξη, για παράδειγμα. Άλλωστε, τα catwalks έχουν γίνει αρκετές φορές pink μέχρι στιγμής και τα νύχια δεν μπορούν να είναι εκτός των γενικότερων διαθέσεων, σωστά;

Όσο κι αν αγαπάτε τις νέες γκρι αποχρώσεις των βερνικιών -το ίδιο συμβαίνει και μ' εμάς, πιστέψτε μας!-, οι εναλλαγές των χρωμάτων είναι ό,τι καλύτερο για να ανανεώνουμε τη ρουτίνα της καθημερινότητας, που καμιά φορά μπορεί και να μη μας αρέσει τόσο πολύ!

Let's have a (pink) look:

[gallery-700769]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.