ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Like a pro: 7 πλεξούδες που μπορείτε να κάνετε σε 30 δευτερόλεπτα


6 Οκτωβρίου 2016

picmonkey-collage-8-768x512.jpg

Ναι, ναι, ναι. Βρήκαμε τα πιο εύκολα braids που θα μπορέσετε να κάνετε σε ελάχιστο χρόνο και θα φαίνεται σαν να έχετε περιποιηθεί το hairstyle σας like a pro. Γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι μία "ωραία εικόνα" στην καθημερινότητά σας -γιατί, πολύ απλά, το ίδιο ισχύει και για εμάς- και ψάχνουμε να βρούμε τις καλύτερες (και ευκολότερες) λύσεις.

Τα brais έχουν ξετρελάνει τόσο τα catwalks όσο και το street style και όπως είδαμε, θα συνεχίσει να συμβαίνει το ίδιο και την ερχόμενη άνοιξη. Και δεν είναι καθόλου παράλογο, αν σκεφτούμε ότι ένα braid look, μπορεί να μας μεταμορφώσει από cute girls, σε stylish women και το αντίστροφο -και πολλά άλλα. Γι' αυτό, ας γίνουμε το γρηγορότερο δυνατό braid experts, γιατί όπως όλα δείχνουν είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε να επιλέξουμε. Με αυτά τα πολύ απλά tips, θα γίνει και για εσάς η braid διαδικασία, παιχνίδι. It's a promise!

Let's have a (braid) look:

[gallery-703124]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.