ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Πάντα τα σκούρα νύχια θα είναι η αγαπημένη μας επιλογή


TSVIGKOU

10 Δεκεμβρίου 2016

dior-baw1516-007.jpg

Μαύρο, σκούρο μπλε, μπορντό, καφέ οι αποχρώσεις είναι τόσες πολλές που σίγουρα κάθε μία από εμάς έχει βρει τη σκούρα απόχρωση που της ταιριάζει.
Είναι προτιμότερο τα νύχια να έχουν κοντό και τετραγωνισμένο σχήμα. Επειδή τα σκούρα χρώματα είναι έντονα, τα stilletto nails μπορεί να δείχνουν too much στο στιλ σας, γι αυτό να τα αποφεύγετε.
Ανάλογα με το χρώμα της επιδερμίδας σας αλλά και το καθημερινό στιλ σας, επιλέξτε το χρώμα που σας ταιριάζει. Για τις πιο μοντέρνες το μπλε και το καφέ είναι δύο αγαπημένες επιλογές, ενώ για τις πιο κλασσικές, το μαύρο αλλά και το μπορντό παραμένει στην κορυφή.
Τέλος να θυμάστε ότι αν βάψετε σκούρα τα νύχια των ποδιών σας, μπορείτε να προτιμήσετε μία πιο ανοιχτή απόχρωση για το μανικιούρ σας, όπως nude ή nude pink. Το σκούρο πεντικιούρ τις περισσότερες φορές, δεν σας περιορίζει στο χρώμα που πρέπει να επιλέξετε για το μανικιούρ σας.

[gallery-715780]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.