ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Προετοιμαστείτε σωστά για το επόμενο ραντεβού με τον κομμωτή σας


TSVIGKOU

14 Δεκεμβρίου 2016

proenza-schouler-baw1516-008.jpg

Όσες επιθυμείτε αλλαγή στο χρώμα και γενικότερα είστε τολμηρές και συχνά αλλάζετε τα μαλλιά σας, διαβάστε τα tips που ακολουθούν.
Στο επόμενο ραντεβού με τον κομμωτή σας θα είστε πιο προετοιμασμένες και σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που έχετε ονειρευτεί. Σίγουρα σε πολλές από εσάς έχει τύχει άλλο να ζητάτε και άλλο να αποκτάτε.
Τι φταίει; Η κακή προετοιμασία...

  1. Social Media: Δεν τα έχουμε στο κινητό μας, μόνο για να βλέπουμε τι κάνουν οι γνωστοί μας. Με τα σωστά hashtags κάντε έρευνα το hairlook που επιθυμείτε και βρείτε τις φωτογραφίες που σας εκφράζουν. Στη συνέχεια δείξτε τις στον κομμωτή σας, για να έχει μία εικόνα τι χρώμα ή τι κούρεμα επιθυμείτε. 
  2. Συζήτηση με τον κομμωτή: Κάθε ένας στο είδος του, γι αυτό δείξτε εμπιστοσύνη στον κομμωτή σας. Συζητήστε μαζί του την αλλαγή που επιθυμείτε να κάνετε και ακούστε τη συμβουλή του. Κάπου στη μέση θα υπάρξει η χρυσή τομή για να έχετε το τέλειο αποτέλεσμα στα μαλλιά σας. 
  3. Χρώμα ματιών και επιδερμίδας: Αν επιθυμείτε να αλλάξετε χρώμα μαλλιών για πρώτη ή και δέκατη φορά, λάβετε υπόψιν σας το χρώμα των ματιών και της επιδερμίδας σας.Για παράδειγμα στις γυναίκες με τα ανοιχτά μάτια ταιριάζουν τα ανοιχτόχρωμα μαλλιά, ενώ όσες έχουν σκούρα επιδερμίδα είναι ιδανικές για καστανά μαλλιά. Για μία ακόμη φορά ο κομμωτής σας είναι αυτός που μπορεί να σας συμβουλεύσει. 
  4. Φρύδια:SOS! Όταν αλλάζετε τα μαλλιά σας, να αλλάζετε και τα φρύδια σας. Δε γίνεται να είστε ξανθές με μαύρα φρύδια...
  5. Προσοχή με τις ανταύγειες: Όπως σας έχω αναφέρει πολλες φορές οι υπερβολές δεν ταιριάζουν σε καμία γυναίκα.Οι ανταύγειες και γενικότερα οι διαφορετικοί τόνοι στο χρώμα των μαλλιών σας πρέπει να είναι τρεις το πολύ πέντε. 
  6. Περιποίηση μαλλιών: Δεν αρκεί μόνο να έχουμε ένα υπέροχο χρώμα μαλλιών ή ένα ωραίο κούρεμα. Αν τα μαλλιά μας δεν είναι ενυδατωμένα, ό,τι και να κάνουμε το αποτέλεσμα δεν είναι ικανοποιητικό. Μην αμελείτε λοιπόν την ενυδάτωση των μαλλιών σας, επιλέξτε τα κατάλληλα προϊόντα που ταιριάζουν στον τύπο της τρίχας σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.