ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Πόσο συχνά πρέπει να λούζουμε τα μαλλιά μας;


TSVIGKOU

27 Δεκεμβρίου 2016

20161130-zaf-rx3-676.jpg

Τονίζουν ότι είναι απαραίτητο να επιλέγουμε σαμπουάν κατάλληλο για τον τύπο των μαλλιών μας και να κάνουμε καλό μασάζ στις ρίζες. Επίσης εξίσου σημαντικό είναι να ξεβγάζουμε καλά τα μαλλιά μας, έτσι ώστε να μη γίνονται λιπαρά σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Όσο λιγότερο λούζετε τα μαλλιά σας, τόσο λιγότερο χρειάζεται να τα λούζετε. Αυτός δεν είναι κάποιος γλωσσοδέτης, είναι η συμβουλή των experts προς όλες εμάς τις γυναίκες και ιδιαίτερα εκείνες που λούζονται σχεδόν κάθε μέρα-μέσα σε αυτές δυστυχώς είμαι και εγώ, με αποτέλεσμα να έχω χαλάσει το pH των μαλλιών μου και να λαδώνουν αμέσως.
Αν ζείτε ένα ανάλογο δράμα όπως εγώ, η συμβουλή είναι να κάνετε υπομονή και να λούζεστε όσο λιγότερο μπορείτε, μέχρι να συνέλθει το μαλλί.
 
Προς όλες εσάς που αναζητάτε το κατάλληλο σαμπουάν και την κατάλληλη βούρτσα μαλλιών, ρίξτε μία ματιά στο gallery που ακολουθεί:
[gallery-715994]


 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.