ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Αν δε θέλετε σπασμένα ή ξεφλουδισμένα νύχια, ακολουθήστε αυτά τα tips


TSVIGKOU

13 Ιανουαρίου 2017

tibi-bss16-03732799.jpg

Τα συχνά βαψίματα και γενικότερα όταν εμείς δε δείχνουμε την απαραίτητη φροντίδα στα άκρα μας, έχουν σαν αποτέλεσμα τα νύχια μας να ξεφλουδίζουν ή να σπάνε. Εκείνη τη στιγμή που μας συμβαίνει αυτό είναι σα να χάνουμε τη γη κάτω από τα πόδια μας,
Ωστόσο δεν υπάρχει λόγο να αγχωνόμαστε, γιατί λύσεις υπάρχουν και μάλιστα είναι πολύ ευχάριστες για κάθε γυναίκα.

Η πρώτη λύση είναι τα γνωστά σε όλες ενυδατικά λαδάκια. Όπως είναι χρήσιμα για τα μαλλιά και το δέρμα μας, με τον ίδιο τρόπο είναι απαραίτητα για τα νύχια μας. Τα ειδικά λαδάκια που κυκλοφορούν στην αγορά δυναμώνουν τα νύχια σας και σας βοηθούν να απαλλαχτείτε από τυχόν ενοχλητικές παρανυχίδες ή πετσάκια.


Essie apricot cuticle oil - Λαδάκι επωνυχίων

Προσοχή στον τρόπο που βάφετε τα νύχια σας. Για να μην ξεφλουδίζει το μανό σας, θα πρέπει να ασφαλίζετε το χρώμα και αυτό γίνεται μόνο όταν βάφεται και την κορυφή των νυχιών σας. Τοποθετήστε τα δάχτυλά σας κάτω από τη μύτη σας, αυτή η μικρή επιφάνεια που είναι ουσιαστικά η κορυφή των νυχιών σας πρέπει να βάφεται!

Να φοράτε γάντια. Είναι η μόνη λύση για να μην χαλάει το βερνίκι αλλά και για να μην είναι εκτεθειμένα τα νύχια σας στα απορρυπαντικά και στα νερά. 

Να ενυδατώνεται τα χέρια σας. Είναι απαραίτητο να βάζετε κρέμα χεριών. Εκτός ότι είναι καλό για το δέρμα σας, κάνετε καλό και στα νύχια σας. Ποιος σας είπε ότι αυτά δε χρειάζονται ενυδάτωση;


Ενυδατική χεριών Nivea

Βρείτε λύση σε κάποιο συμπλήρωμα διατροφής. Το Biosil για παράδειγμα θα βοηθήσει τον οργανισμό σας να δημιουργήσει το κολλαγόνο και την κερατίνη που χρειάζεται για δυνατότερα, υγιέστερα νύχια.

Κάψουλες Biosil

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.