ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Αυτός ο συνδυασμός είναι ό,τι πιο hot υπάρχει αυτή τη στιγμή στα beauty looks


TSVIGKOU

14 Φεβρουαρίου 2017

hbz-street-style-nyfw-ss2017-day7-21.jpg

Συχνα ακούμε τη φράση "αυτό είναι πάλι της μόδας" και το ίδιο αναφέρουμε και για τα makeup trends. Ρίχνοντας μία ματιά στο παρελθόν θα διαπιστώσουμε ότι το έντονο cat eye look, το κλασσικό smokey, τα burgundy ή και τα dark lips έχουν τις ρίζες τους το παρελθόν, σε μία δεκαετία πριν και από τα 90's. 


Η τάση λοιπόν να συνδυάζουμε βερνίκι νυχιών με κραγιόν έρχεται από τα 30's, όταν τα χρώματα-εκτός απο το κλασσικό κόκκινο-ήταν διαθέσιμα για κάθε γυναίκα. Σήμερα λοιπόν αυτό το trend είναι και πάλι στη μόδα, όπως συνηθίζεται να λέμε. Για πολλές γυναίκες βέβαια είναι μία must-have επιλογή και αναφερόμαστε στις υπέρκομψες κυρίες, οι οποίες όπως ταιριάζουν καπέλο με ταγέρ και ομπρέλα, την ίδια τακτική ακολουθούν και στο beauty.
Πλέον όμως δε θα βλέπουμε ασορτί βερνίκι νυχιών με κραγιόν, μόνο σε αυτή την κατηγορία γυναικών, οι rock, alternative, casual, preppy, girly θα κάνουν αυτό το matching, κάθε μία στο χρώμα που της ταιριάζει!

[gallery-716287]

Προσωπικά μου αρέσει τρομερά σαν επιλογή και θα την ακολουθήσω όσο μπορώ. Τις υπόλοιπες φορές θα αποφεύγω τουλάχιστον αταίριαστους συνδυασμούς, ένα κοραλί νύχι για παράδειγμα με κόκκινα χείλη ή το αντίθετο. Με το κοραλί νύχι, θα προτιμήσω nude lips!

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.