ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Επιτέλους βρήκαμε τον τρόπο να έχουμε υγιή και λαμπερά μαλλιά


TSVIGKOU

23 Φεβρουαρίου 2014

ricci-baw1516-021.jpg

Ως beauty editor έχω δοκιμάσει αρκετά προϊόντα μαλλιών που προσφέρουν λάμψη και τα διατηρούν υγιή. Σε κάποια έχω δει αποτελέσματα, πάντα όμως ήξερα ότι δεν προσφέρω το 100% στην περιποίηση της τρίχας μου, για να είναι όσο πιο υγιής μπορεί. Σύμφωνα με μελέτες μία από τις βασικές προϋπόθεσεις είναι να βουρτσίζουμε τα μαλλιά μας -κάτι που προσωπικά είχα αμελήσει. Το βούρτσισμα των μαλλιών με μια καλή βούρτσα όχι μόνο τα ξεμπερδεύει εύκολα, αλλά προσφέρει λάμψη και τα βοηθάει να διατηρήσουν την υγεία τους. Την τεράστια διαφορά την κατάλαβα με μια βούρτσα με την οποία είδα άμεσα αποτελέσματα, την Sadhu Hair B-502, Premium Hair Styling Brush.
Ο αρχικός λόγος που με δελέασε να την αγοράσω είναι ότι πρόκειται για μία premium, all-in-one, βούρτσα με τιμή value for money. Ένα χειροποίητο "object of desire" με πανέμορφο design -κάτι που στις μέρες μας δύσκολα βρίσκεις, που κάθε γυναίκα αξίζει να κάνει δώρο στον εαυτό της. Κατασκευασμένη από κορυφαία υλικά, διαθέτει 502 μελετημένες βελόνες, οι οποίες βοηθούν στο να καταπολεμήσουμε την ψαλίδα, προσφέρουν λάμψη και χαρίζουν υγεία στα μαλλιά.

Δεν θα μείνω όμως στην πρώτη ματιά και στα τεχνικά χαρακτηριστικά της μόνο. Θέλω να σας εξηγήσω για ποιο λόγο μετά από την πρώτη εβδομάδα χρήσης, τη χαρακτήρησα ως premium, all-in-one βούρτσα:

  • Eλαχιστοποίησε τη θραύση της τρίχας. Μην ξεχνάτε ότι ο λόγος που δημιουργείται η ψαλίδα είναι αυτός.
  • Καθώς αποχαιρέτησα την ψαλίδα, τα μαλλιά μου δεν χρειάζονται συχνό κούρεμα πλέον και πλέον μακραίνουν γρήγορα.
  • Επειδή διαθέτει ιονικές τρίχες, όχι μόνο σταμάτησε ο στατικός ηλεκτρισμός, αλλά παράλληλα απολάμβανα ένα μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής μου -ποιος μπορεί να αρνηθεί ένα καθημερινό, απαλό μασάζ- κάτι που προκαλεί και καλύτερη αιμάτωση. Με λίγα λόγια, έχει και anti-stress ιδιότητες -πιστέψτε με έχουμε μεγάλη ανάγκη από κάτι τέτοιο στην καθημερινότητά μας.
  • Οι τρίχες της βούρτσας προσέφεραν ελαστικότητα και μπορούσα απαλά, ανώδυνα να τα ξεμπερδέψω. Σίγουρα θα σας έχει τύχει να υποφέρετε με το βούρτσισμα και τελικά να τα παρατάτε.
  • Καθημερινά πλέον χτενίζω τα μαλλιά μου και με κάθε πέρασμα τους παρέχω ενισχυμένη λάμψη και απαλότητα. Αυτό δε ζητά κάθε γυναίκα;

Εξίσου σημαντικό για εμένα είναι ότι:

  • Είναι ευέλικτη και ανθεκτική ώστε να έχει μεγάλη διάρκεια ζωής. Πολύ σημαντικό, ιδιαίτερα για τις ημέρες μας που αναζητάμε καλά προϊόντα, τα οποία όμως αντέχουν στο χρόνο.
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε νωπά όσο και σε στεγνά μαλλιά, καθώς και σε extensions ή περούκες. 
  • Συνιστάται ακόμα και για εύθραυστα μαλλιά ή για μαλλιά που έχουν υποστεί χημική επεξεργασία (π.χ. ντεκαπάζ, βαφές). Με λίγα λόγια είναι το απαραίτητο αξεσουάρ που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα και να το χρησιμοποιεί καθημερινά.

Σήμερα, μετά από καθημερινή χρήση της βούρτσας, είμαι εδώ για να μοιραστώ αυτό το προϊόν μαζί σας και να σας το προτείνω. 



Σαφώς δεν έμεινα μόνο στην επιλογή της κατάλληλης βούρτσας. Στο e-shop, του Sadhu Hair βρήκα και τα κατάλληλα προϊόντα μαλλιών για την καθημερινή μου περιποίηση. To σετ Elixir Ultime, της Kerastase μπορείτε να το αγοράσετε, εδώ, πραγματικά είναι αυτό που χρειαζόντουσαν τα μαλλιά μου αφού μου προσφέρει:

  • ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ: γίνονται ανθεκτικά και ενδυναμώνονται
  • ΘΡΕΨΗ: ενυδατώνονται και γίνονται απαλά
  • ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ: προστατεύονται από τις εξωτερικές επιθέσεις
  • ΛΑΜΨΗ: είναι εντυπωσιακά λαμπερά

Πριν κάνω το οτιδήποτε, στα μαλλιά μου, δεδομένου ότι χρησιμοποιώ τα κατάλληλα προϊόντα είμαι σίγουρη ότι έχω εξασφαλίσει την υγεία της τρίχας μου από τη ρίζα έως τις άκρες, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πιθανότητα να δημιουργηθεί ψαλίδα ή γενικότερα κάτι που μπορεί να τη βλάψει.

FYI: Μία επίσκεψη στο www.sadhu-hair.com θα κρατήσει αρκετή ώρα, αφού εκεί θα βρείτε μεγάλη ποικιλία προϊόντων, θεραπειών και γενικότερα τα πάντα που αφορούν τα μαλλιά, σε μοναδικές τιμές αλλά και προσφορές.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.