ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Αυτό το manicure style χρειάζονται τα νύχια σας, αυτή την περίοδο


TSVIGKOU

1 Απριλίου 2017

street-fashion-new-york-wss17-052.jpg


Flashback στα λόγια της nail expert, που είχε μοιραστεί τα tips της μαζί μας και είχε αναφέρει ότι υπάρχει μία θεραπεία που μπορούμε να κάνουμε μόνες σπίτι μας "Υπάρχουν διαθέσιμα στην αγορά προϊόντα-βάσεις που κάνουν detox στα νύχια. Προτείνω για έξι ημέρες, να βάφεται τα νύχια σας με αυτό το προϊόν-βάση, τη μία στρώση, πάνω από την άλλη, χωρίς να τα ξεβάφετε και την έβδομη ημέρα να τα αφήνετε ελεύθερα. Με αυτή τη διαδικασία τα νύχια δυναμώνουν και ενυδατώνονται."
Μήπως λοιπόν αυτή την εβδομάδα να κάνουμε αυτή τη θεραπεία, με ένα ενυδατικό λάδι ή απλά να αφήσουμε άβαφα τα νύχια μας. Άλλωστε όπως αναφέραμε στην εισαγωγή, σε λίγες ημέρες ξεκινάνε οι διακοπές του Πάσχα και τότε σίγουρα θα επιλέξουμε ένα chic & classy manicure style.

Και αν νομίζετε ότι τα άβαφα νύχια είναι out of fashion, είστε γελασμένες. Οι street style φωτογραφίες που ακολουθούν και έχουμε ζουμάρει στα νύχια αποδεικνύουν ότι οι fashionistas λένε ΝΑΙ στο naked mani!

[gallery-716519]

Με το "Advanced Night Repair", της Estee Lauder εκτός από πρόσωπο, φρύδια μπορείτε να ενυδατώσετε ακόμα και τα νύχια σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.