ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το κούρεμα που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα είναι αυτό


TSVIGKOU

13 Απριλίου 2017

lefashionblogchristinecentenerachristinecenteneracat-eyesunglassesandfursweaterviaramihanna.jpeg


Ανάλογα με την υπόλοιπη εμφάνιση επιλέγουμε το χτένισμα που μας ταιριάζει και το έχουμε έτοιμο μέσα σε λίγα λεπτά. Βασική προϋπόθεση να χρησιμοποιήσουμε τα κατάλληλα προϊόντα ομορφιάς.
Ακόμα και οι celebrities, Cara delevingne, Khloe Kardashian, Olivia Wilde λένε ΝΑΙ στα καρέ μαλλιά, τα οποία δεν ήρθαν για να μείνουν. Ήταν, είναι και θα παραμείνουν για πάντα in-fashion.

Διαβάστε εδώ: Τα ωραιότερα καρέ μαλλιά τα έχει η Khloe Kardashian

Αν θες λοιπόν μία αλλαγή, μη σκέφτεσαι αν πρέπει να κάνεις καρέ τα μαλλιά σου. Βρες απλά τη γραμμή που ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου σου. Σε αυτό μπορεί να σε βοηθήσει και ο κομμωτής σου, αλλά ρίξε μια ματιά στην gallery που ακολουθεί και χρησιμοποιήσε κάποιο από τα κουρέματα των fashionistas ως reference, στο κομμωτήριο.

[gallery-716610]

Μην αμελείς την ενυδάτωση των μαλλιών σου. Ιδιαίτερη προσοχή στις άκρες, οι οποίες θέλουν φροντίδα. Ένα ενυδατικό λάδι μαλλιών δεν πρέπει να λείπει από την καθημερινή περιποίηση των μαλλιών σου.

[gallery-715798]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.