ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τι ΔΕΝ πρέπει να κάνετε μετά το μπάνιο σας;


TSVIGKOU

19 Μαΐου 2017

d042f69aa652a27b1e843942e6cbba35.jpg

Σε κάθε περίπτωση, όποια ώρα της ημέρας και αν κάνετε μπάνιο θα πρέπει να αποφεύγετε μία συνήθεια, η οποία καταστρέφει τα μαλλιά σας. 

Ποτέ μη βουρτσίζετε τα μαλλιά σας, όταν είναι βρεγμένα καθ'ότι είναι πιο ευαίσθητα και σπάνε πιο εύκολα. Στεγνώστε τα μαλλιά σας ή αφήστε να στεγνώσουν φυσικά και στη συνέχεια χτενίστε τα.

Για να ενισχύσετε την υγεία στις άκρες σας, συνίσταται η χρήση ενυδατικών λαδιών στις άκρες. Μία μικρή ποσότητα την οποία έχετε απλώσει στα χέρια σας αρκεί, για να ενυδατώσει τα μαλλιά σας. Για μία ακόμη φορά πρέπει να είναι στεγνά για να τα βουρτσίσετε.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί ενυδατικά προϊόντα για τα μαλλιά σας:

[gallery-715798]
 
Αν λούζετε πρωί τα μαλλιά σας και δεν μπορείτε να αφιερώσετε αρκετό χρόνο, για να στεγνώσουν μπορείτε με ένα πιστολάκι και ένα salt spray να δημιουργήσετε ένα messy hairstyle, που είναι το απόλυτο χτένισμα του καλοκαιριού.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί τις fashionistas που το επιλέγουν και το προσαρμόζουν στο στιλ τους. Από chic, bohemian, modern, classy μέχρι rock, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το messy hairstyle ταιριάζει απόλυτα στο καλοκαιρινό στιλ κάθε γυναίκας.

[gallery-716862]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.