ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Mani/Pedi tips για όσες κάνουν ημιμόνιμο


TSVIGKOU

15 Ιουνίου 2017

street-fashion-hcaw1617-086.jpg

Μπορεί να μην ξεφλουδίζει σε κάποια γωνία, ωστόσο το νύχι πάντα μεγαλώνει με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα κενό. Αν αισθητικά δε σας ικανοποιεί κάτι τέτοιο, μπορείτε να έχετε ένα απλό βερνίκι μαζί σας, ίδιας απόχρωσης με αυτό που έχετε κάνει ή πιο σκούρο-να μπορεί να καλύπτει το χρώμα της βάσης-και να κάνετε ένα πέρασμα on top. Θα είναι εύκολο να πετύχετε τη στρώση, καθώς τα νύχια σας είναι περιποιημένα. Στη συνέχεια θα πρέπει να εφαρμόσετε και γυαλιστικό για να έχετε επαγγελματικό αποτέλεσμα. 

Αν για κάποιο λόγο δε σας αρέσει το χρώμα, μπορείτε να το ξεβάψετε και να μείνετε με το ημιμόνιμο.

Επειδή το ημιμόνιμο βερνίκι μένει παραπάνω μέρες, σε σχέση με το απλό, θα πρέπει πάντα να φροντίζετε τα πετσάκια από τα νύχια σας. Να έχετε μαζί σας ένα ενυδατικό λάδι νυχιών και να κάνετε απαλό μασάζ δύο με τρεις φορές την εβδομάδα.

[gallery-716888]

Τέλος αν θελήσετε να ξεβάψετε το ημιμόνιμο βερνίκι, χωρίς να επισκεφθείτε nail salon, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε καθαρό ασετόν και να τα αφήσετε να μουλιάσουν μέσα σε ένα μπολ για 10-15 λεπτά. Στη συνέχεια με ένα ξυλάκι και απαλές κινήσεις, τραβήξτε το βερνίκι και ξεφλουδίστε το.

Στην gallery που ακολουθεί πάρτε ιδέες για ένα nude manicure. Chic & simple επιλογή για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Προτιμήστε το σε ημιμόνιμο και σε περίπτωση που το βαρεθείτε, περάστε on top σκούρο ή φωτεινό κόκκινο, μπλε, πράσινο ή οποιαδήποτε άλλη απόχρωση ταιριάζει με το στιλ σας.

[gallery-716585]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.