ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Pop Nail Ideas για να μπείτε σε Summer Mood


TSVIGKOU

24 Ιουνίου 2017

image91902.jpg

Σε relaxed mode έχουμε βάλει και το στιλ μας. Έχουμε κάνει στην άκρη τα υπερβολικά makeup looks και τα μαλλιά μας έχουν μόνιμα ένα messy styling που ταιριάζει απόλυτα με το υπόλοιπο look.

Στα νύχια, ανάλογα με τη διάθεση επιλέγουμε κλασσικές αποχρώσεις, ημιδιάφανες ή nude και pop χρώματα που φωνάζουν "Ήρθε το Καλοκαίρι."


Αν αναρωτιέστε ποια είναι αυτά τα χρώματα, δείτε παρακάτω τις επιλογές που σας προτείνουμε και επιλέξτε μία από αυτές για τα χέρια ή τα πόδια σας. Η pop διάθεση ταιριάζει απόλυτα στο καλοκαιρινό καιρό, προτείνουμε λοιπόν να την υιοθετήσετε και στα νύχια σας, έτσι για να ξεφύγετε από συνηθισμένες επιλογές και να κάνετε τη διαφορά.

Essie "All the Wave": Ένα βαθύ μπλε, ζαφειρένιο χρώμα που μας υπνεθυμίζει ότι ήρθε το καλοκαίρι. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το επιλέξετε για το pedicure και κάθε φορά που θα κοιτάτε τα δάχτυλα των ποδιών σας, να ονειρεύεστε ότι σερφάρετε στα κύματα...ακόμα και αν εσείς είστε κολλημένοι στην καρέκλα του γραφείου σας.

Korres "45 Coral": Κάτι ανάμεσα σε κοραλί και φούξια. Ιδανικό για manicure αλλά και pedicure. Ξεφεύγει από το κλασσικό κόκκινο, ωστόσο παραμένει ένα διαχρονικό χρώμα στην καλοκαιρινή περιποίηση των άκρων. Όταν η επιδερμίδα μαυρίζει, δημιουργεί τρομερή αντίθεση!

Estee Lauder "Love Bite": Αν αναζητάε ένα pop σε σκούρα απόχρωση βερνίκι νυχιών, τότε πρέπει να επιλέξετε το συγκεκριμένο χρώμα. Ιδανικό για γυναίκες που έχουν μία αδυναμία σε σκούρα χρώματα όπως μαύρο ή burgundy.

Αν είστε fan του nail art, ρίξτε μία ματιά στην gallery που ακολουθεί. Ανακαλύψαμε τα πιο summery νύχια στο instagram, κάνοντας απλά μία έρευνα με το hashtag, #summernails

[gallery-716940]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.