ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Πώς θα αποφύγετε τις συχνές επισκέψεις στο nail salon


TSVIGKOU

18 Ιουλίου 2017

tumblr-muv8ocwpvg1sn8zpso1-500.jpg

Αν θέλουμε να μειώσουμε τις επισκέψεις, μπορούμε να εφαρμόζουμε κρέμα καθημερινά. Ενυδατώνουμε τις φτέρνες, τα δάχτυλα αλλά και τα πετσάκια γύρω από την περιοχή των νυχιών. Με αυτό τον τρόπο το πεντικιούρ θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Το μόνο που ίσως χρειαστεί να ανανεώσετε είναι το βερνίκι, αρκεί να πιάνει λίγο το χέρι σας και έχετε και τα κατάλληλα προϊόντα-βάση, γυαλιστικό.

Extra Tip: Αγοράστε μία ράσπα και καθημερινά, στο μπάνιο τρίβετε ελαφρά τις φτέρνες, ίσα ίσα να γίνουν λείες.

Το ίδιο ισχύει και για το μανικιούρ. Καθημερινά ενυδατώνουμε τα χέρια μας και τα πετσάκια γύρω από τη βάση του νυχιού. Ιδανικά μπορούμε να εφαρμόζουμε ακόμα και λαδάκι νυχιών, αντίστοιχα με αυτά που ακολουθούν στην gallery:

[gallery-716888]

Αν σκέφτεστε τι χρώμα να βάψετε τα νύχια σας αυτή την εβδομάδα, σας έχουμε την ιδανική πρόταση. Ξεφύγετε από τις άκρως καλοκαιρινές επιλογές και προτιμήστε σκούρο βερνίκι. Μπλε, κυπαρισσί, μπορντό ακόμα και μαύρο. Sexy, μοντέρνο και σίγουρα διαφορετικό από όσα έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε γύρω μας, τους τελευταίους δύο μήνες.

[gallery-715780]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.