ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

5 tips για άψογο μανικιούρ και πεντικιούρ


TSVIGKOU

17 Ιουλίου 2017

summer-ready-legs.jpg

Ενυδάτωσε και δυνάμωσε τα νύχια σου

Κάθε βράδυ κάνε στα νύχια σου μασάζ με αμυγδαλέλαιο. Το βρίσκεις στο φαρμακείο και είναι πολύ φθηνό.

Μην κόβεις τα πετσάκια

Τα πετσάκια προστατεύουν τη βάση του νυχιού αφού λειτουργούν σαν ασπίδα εναντίον των βακτηρίων. Γι’ αυτό το λόγο μην τα κόβεις αλλά σπρώξε τα με ένα μικρό ξυλαράκι, το οποίο έχεις τυλίξει με βαμβάκι στην άκρη.

Κατανάλωσε φρέσκα φρούτα και λαχανικά

Δώσε στα νύχια σου τις βιταμίνες που  χρειάζονται. Οι φράουλες και τα καρότα θα σου εγγυηθούν σκληρά νύχια που δεν σπάνε.

Ποτέ χωρίς βάση

Base matters! Όσο και να βιάζεσαι μην παραλείψεις τη βάση στα νύχια. Με μια καλή βάση τα νύχια  θα γίνουν γερά, δεν θα κιτρινίσουν και θα έχει διάρκεια στο αποτέλεσμα. Δοκιμάσαμε το Diamond Base Coat της ERRE DUE και δεν το αλλάζουμε.

Ώρα για χρώμα

Το σημαντικό είναι να βρεις το ιδανικό βερνίκι που θα έχει πλούσιο χρώμα, λάμψη και μεγάλη διάρκεια. Το βερνίκι Pro Gel της ERRE DUE έχει μια μοναδική σύσταση gel για επαγγελματικό αποτέλεσμα στο σπίτι, χωρίς τη χρήση λάμπας και διαρκεί έως και 10 ημέρες.

Άπλωσε 2 στρώσεις από το βερνίκι Pro Gel και άφησέ το 2 λεπτά να στεγνώσει. Στη συνέχεια άπλωσε μια λεπτή στρώση Pro Gel Top Coat της ERRE DUE. Για να πετύχεις τη μέγιστη διάρκεια και να κλειδώσεις το χρώμα βάψε τις άκρες των νυχιών με το βερνίκι και το TOP COAT.

Βρες τις αποχρώσεις που ταιριάζουν στη διάθεσή σου, στα ρούχα και το στιλ σου και τόλμα! Με ένα λαμπερό, ζωηρό και φρέσκο χρώμα, δεν μπορείς να κάνεις ποτέ λάθος.

[gallery-717198]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.