ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Ο Tom Ford πιστεύει ότι το καλύτερο manicure το έχει αυτή η σταρ


TSVIGKOU

11 Σεπτεμβρίου 2017

tomford.jpg

Στο backstage του fashion show, η nail artist Mei Kawajiri, η οποία έχει συμμετάσχει σε αρκετά runways είπε ότι η έμπνευση για το συγκεκριμένο manicure είναι του Mr Ford, ο οποίος αγαπάει ιδιαίτερα τα νύχια της Rihanna "Tom loves Rihanna's nails." 

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Σίγουρα η Rihanna ήταν σημαντική πηγή έμπνευσης για τον σχεδιαστή,το ίδιο όμως ισχύει και για την Kawajiri.
Ο Tom Ford ανακάλυψε το ταλέντο της μέσα από την επιτυχημένη τηλεοπτική εκπομπή Clawsm η οποία δείχνει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν γυναίκες που δουλεύουν σε nail salons. Η Kawajiri είναι η γυναίκα που κρύβεται πίσω από πολλά εξωφρενικά manicure σχέδια. 

 

A post shared by NAILS by MEI (@nailsbymei) on

 

To manicure style της Kawajiri στο catwalk του Tom Ford είναι ίσως το γαλλικό μανικιούρ της νέας γενιάς. "Προσπαθήσαμε να κάνουμε το μήκος και το σχήμα να δείχνουν όσο πιο φυσικά γίνεται." Η Mei έκανε mix καθαρό βερνίκι με ροζ και χρυσό glitter για τη βάση, αφού πρώτα είχε περάσει με αερογράφο ένα μαύρο χρώμα.

[gallery-717422]

"Θυμίζει πολύ τα 90's. Δε χρησιμοποιούσα αερογράφο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο έπρεπε, χαρίζει ένα πιο light look στο κλασσικό γαλλικό μανικιούρ."
 

 

A post shared by NAILS by MEI (@nailsbymei) on


 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.