ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Πώς θα δώσουμε κίνηση στις άκρες για φυσικό hairlook


TSVIGKOU

8 Δεκεμβρίου 2017

596057d74d9f411bc8d652c97143e8f1.jpg

 

Ξεχάστε το αυστηρό ίσιωμα, τα χτενίσματα που δεν έχουν ίχνος όγκο, ακολουθήστε τη φυσική κίνηση των μαλλιών σας. Ακόμα και οι γυναίκες με τα πιο ίσια μαλλιά, δεν τα στεγνώσουν απλά οι άκρες θα έχουν όγκο, θα έχουν κάποια κίνηση. Αυτό πρέπει να δουλέψετε με τα κατάλληλα προϊόντα, με το πιστολάκι και μια βούρτσα. Στεγνώστε τα μαλλιά σας και με τη στρόγγυλη βούρτσα και το πιστολάκι, δώστε κίνηση στις άκρες,

Αφήστε τις ελεύθερες να πέσουν στους ώμους σας, δώστε όγκο στις ρίζες ή τις άκρες-ανάλογα τι σας ταιριάζει-γενικότερα επιλέξτε ένα πιο ελεύθερο hairstyle και αναδείξτε τη θηλυκότητά σας. Η συγκεκριμένη πρόταση ισχύει για όλες τις γυναίκες, ανεξάρτητα από το μήκος των μαλλιών τους και το φυσικό στιλ της τρίχας τους.

Η gallery που ακολουθεί καλύπτει σχεδόν όλα τα στιλ μαλλιών, βρείτε ποιο είναι πιο κοντά στο δικό σας και αντιγράψτε το look. 

[gallery-717847]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.