ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Πώς θα κάνουμε μόνες μας μανικιούρ στο σπίτι;


TSVIGKOU

26 Δεκεμβρίου 2017

7252d56e354a5e97b079f731c3cee656.jpg


Γι αυτό το λόγο σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, να μείνουμε σπίτι. Οκ, μία μεσημεριναή βόλτα για καφέ επιτρέπεται. Δεδομένου όμως ότι ο καναπές μας θα γίνει ο καλύτερός μας φίλος, τι λέτε να δοκιμάσουμε ένα home manicure;

Χρειαζόμαστε ένα μπολ με χλιαρό νερό, μία λίμα, ένα ξυλάκι, μία βάση, ένα βερνίκι και ένα γυαλιστικό. Προτείνω να αποφύγουμε να κόψουμε πετσάκια, αρκεί να τα βουτήξουμε για λίγη ώρα στο νερό και να τα σπρώξουμε με το κατάλληλο ξυλάκι. Στη συνέχεια να τους δώσουμε το σχήμα που επιθυμούμε και τέλος να τα ενυδατώσουμε με λαδάκι νυχιών ή οποιαδήποτε κρέμα έχουμε.

Και τώρα ξεκινάμε το βάψιμο, ιδανικά απλώνοντας πρώτα τη βάση, στη συνέχεια δύο στρώσεις από το βερνίκι και τέλος ένα χέρι το γυαλιστικό. 

SOS: Σε περίπτωση που λερώσετε τα πετσάκια σας, διαβάστε εδώ πόσο εύκολα μπορείτε να τα καθαρίσετε. 
#DidYouKnow: Ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος να διώξετε το βερνίκι από τα πετσάκια σας

TIP: Επειδή είμαστε ακόμα σε festive διάθεση, πιθανότατα ωστόσο το κόκκινο να το είχαμε τις προηγούμενες ημέρες, μήπως λοιπόν για σήμερα να κάνουμε ένα εντυπωσιακό burgundy;

[gallery-717306]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.