Τα μαλλιά σου μιλάνε…για εσένα!

Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018
img-067.JPG

Το κοινωνικό πείραμα YourHairTalks/The Experiment αποδεικνύει με τον πλέον πειστικό τρόπο ότι ακόμη και άγνωστοι μπορούν να καταλάβουν πολλά κοιτάζοντας μόνο τα μαλλιά σου και χωρίς να έχουν καμιά άλλη πληροφορία για εσένα!

Πώς έγινε αυτό; Δημιουργώντας ένα ερωτηματολόγιο σε συνεργασία με τρεις ειδικούς: η Hair Expert Νικολέτα Φραδέλου, η Σύμβουλος Ευεξίας Αννίτα Ζάχο και η Κλινική Διαιτολόγος / Διατροφολόγος Μαρία Μπήτρου. Στη συνέχεια, απλοί καθημερινοί άνθρωποι απάντησαν στις ερωτήσεις κοιτάζοντας μόνο τα μαλλιά των γυναικών που πήραν μέρος στο πείραμα.

Τα αποτελέσματα; Πειστικά. Η διαδικασία; Συναρπαστική! Και τώρα μπορείς να τη ζήσεις online κι εσύ στο www.yourhairtalks.gr/theexperiment.

Εκεί μπορείς να δεις το βίντεο με το πείραμα αλλά και να κάνεις το τεστ για να δεις τι λένε τα δικά σου μαλλιά για εσένα. Κάνοντας κι εσύ το τεστ και απαντώντας στο ίδιο ερωτηματολόγιο, θα πάρεις συμβουλές και θα ανακαλύψεις προϊόντα για μια ολιστική περιποίηση που θα σε βοηθήσουν να κάνεις τα μαλλιά σου να λένε αυτά που θες! Εμπιστεύσου τους ειδικούς και τη φυσική δύναμη της APIVITA.

Και επειδή τα καλά πράγματα δεν τα κρατάμε για τον εαυτό μας, μοιράσου το αποτέλεσμα του τεστ με τις τις φίλες και τους φίλους σου στο facebook, για να έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις τη σειρά περιποίησης που ταιριάζει στα μαλλιά σου καθώς και μία συνεδρία με τον ειδικό της APIVITA που θα επιλέξεις.