Μπορούμε να κάνουμε πρέσα στα μαλλιά μας καθημερινά;

Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2018
24125313-353068175154870-4804528834542043136-n.jpg

Ωστόσο πόσο αλήθεια είναι αυτό;
Και αν ισχύει δεν υπάρχει τρόπος να προστατεύσουμε τα μαλλιά μας;

Η πρέσα είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιούν αρκετές γυναίκες στην καθημερινότητά τους και αυτό γιατί δημιουργεί τέλειο ίσιωμα αλλά και σπάσιμο στα μαλλιά.

Οι γυναίκες που έχουν βάψει τα μαλλιά τους, με άλλα λόγια η τρίχα τους έχει υποστεί κάποια επεξεργασία είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούν προϊόν προστασίας της τρίχας από τη θερμότητα, πριν από την πρέσα. Επίσης η θερμοκρασία του εργαλείου δεν πρέπει να ξεπερνά τους 180 βαθμούς Κελσίου.

Επιπλέον είναι εξίσου σημαντική και η ενυδάτωση των μαλλιών. Όσο πιο ενυδατωμένα είναι, τόσο λιγότερο σπάει η τρίχα και δημιουργείται ψαλίδα. Άρα ποντάρουμε και σε ένα προϊόν που ενυδατώνει την τρίχα από τη ρίζα, μέχρι την άκρη. Αυτό ισχύει για τα φυσικά αλλά και τα βαμμένα μαλλιά.

Με άλλα λόγια όσο περισσότερο ποντάρουμε στην ενυδάτωση και σε προϊόντα που προστατεύουν τα μαλλιά μας από τη θερμότητα, τόσο λιγότερο κακό κάνουμε στην τρίχα μας. Αποφεύγουμε να αφήνουμε την πρέσα αρκετή ώρα σε κάθε τούφα, έχουμε πάντα στεγνά μαλλιά και δεν επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία πάνω από μία φορά.

Στην gallery που ακολουθεί ανακαλύψτε tips για το τέλειο ίσιωμα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα