ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Ανέβασα φωτογραφία με μωβ μαλλιά στο instagram και αυτές ήταν οι αντιδράσεις


TSVIGKOU

6 Φεβρουαρίου 2018

26868386-1705065192848339-6877273746579652608-n.jpg

 

Η πρώτη αντίδραση ήταν αυτή του συζύγου μου, ο οποίος μου έστειλε προσωπικό μήνυμα και μου είπε αν όντως τόλμησα τέτοιο χρώμα στα μαλλιά μου. Συνέχισα τη συζήτηση μαζί του και το ρώτησα αν μου ταιριάζουν. Ο ίδιος μου απάντησε ευγενικά ότι είναι ωραία αλλά κάπως τολμηρά για το στιλ μου. Ακολούθησαν κι άλλα μηνύματα από την αδερφή μου, την καλύτερή μου φίλη και οφείλω να πω ότι ήταν όλα θετικά. Με ενθουσιασμό όλες μου λέγανε ότι μου ταιριάζουν. Η αλήθεια είναι ότι το αποτέλεσμα ικανοποιούσε και εμένα, ιδιαίτερα σε συνδυασμό με τα κόκκινα χείλη μου.

Να σας πω ότι με δικαίωσαν και τα σχόλια που ακολούθησαν κάτω από το post, στο instagram τα οποία ήταν όλα θετικά. Και το ερώτημα που θέτω λοιπόν σε όλες εσάς είναι το εξής; Μήπως τα χρωματιστά μαλλιά δεν είναι τόσο τολμηρά και εκκεντρικά όσο νομίζουμε και μπορούμε όλες να τα υποστηρίξουμε;

Και επειδή μιλάμε για έντονες αλλαγές στα μαλλιά, δείτε την Kylie Jenner που είναι τολμηρή και έχει πειραματιστεί με διάφορα χρώματα.

[gallery-716816]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.