ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η κίνηση που κάνει sexy το bed hairstyle μας


TSVIGKOU

21 Απριλίου 2018

element5-digital-611462-unsplash.jpg

Είναι αυτό το hairstyle του ύπνου που αντικειμενικά δεν ταιριάζει σε καμία, ωστόσο μπορούμε με μία κίνηση να το μετατρέψουμε στο πιο sexy look που είχαμε ποτέ. 

Καθόμαστε μπροστά στον καθρέφτη και με τα χέρια μας, σηκώνουμε, πιάνοντας άτσαλα τις τούφες των μαλλιών μας. Δημιουργούμε με άλλα λόγια έναν κότσο, χωρίς τίποτα να είναι στην εντέλεια. Όσο πιο ανακατεμένα και άγρια είναι τα μαλλιά μας, τόσο πιο sexy και stylish το look. Πιάνουμε τα μαλλιά με ένα λάστιχο ή ακόμα και με ένα μικρό κλαμεράκι-μικρή αλλά σημαντική επισήμανση, τα μεγάλα και χρωματιστά δεν ταιριάζουν σε καμία μας.

Για να σας βοηθήσω περισσότερο δημιουργούμε ένα look, ανάλογο με αυτό που ακολουθεί στην gallery και το διατηρούμε για όσες ώρες θέλουμε να δείχνουμε περιποιημένες. 

[gallery-716540]

Extra Info: Όταν λύσουμε τα μαλλιά μας, ίσως να είναι ακόμα πιο ανακατεμένα, η σωτηρία σε αυτή την περίπτωση είναι να τα λούσουμε και στη συνέχεια να τα στεγνώσουμε με ένα πιστολάκι.

Άλλωστε δεν πρέπει να κοιμόμαστε με βρεγμένα μαλλιά και μπορείτε να δείτε τους λόγους εδώ: "Αυτοί οι λόγοι θα σας πείσουν να μην κοιμάστε με βρεγμένα μαλλιά"

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.