ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Πριν τις καλοκαιρινές διακοπές, επιλέγουμε το κατάλληλο χρώμα για mani αλλά και pedi


TSVIGKOU

23 Ιουλίου 2018

daiga-ellaby-699192-unsplash_1.jpg

Μία ανάσα πριν μπει ο Αύγουστος και πριν ξεκινήσουν οι καλοκαιρινές διακοπές για μερικούς-γιατί υπάρχουν και εκείνοι που τις απολαμβάνουν ήδη-, το ερώτημα για το τι χρώμα να βάψουμε τα νύχια μας παραμένει.

Παίρνουμε ως δεδομένο το χρώμα που έχουμε αποκτήσει ακόμα και αν δεν έχουμε βγει στην παραλία. Βλέπετε ο ήλιος πρωταγωνιστεί στη χώρα μας που αρκεί να βγούμε μία πρωινή βόλτα για να γίνει το δέρμα μας δύο ή και τρεις τόνους πιο σκούρο.

Τι θα λέγατε λοιπόν για την απόλυτη τάση του καλοκαιριού, που δεν είναι άλλο από το άσπρο χρώμα. Επιλέγουμε είτε το κλασσικό λευκό ή αποχρώσεις του γαλακτερού τόσο για το μανικιούρ, όσο και για το πεντικιούρ. Ένα χρώμα που θα μας δείξει ακόμα πιο μαυρισμένες απ'ότι είμαστε, καθώς κάνει αντίθεση.

Extra Tip: Aν θέλετε τα νύχια των ποδιών σας αλλά και των χεριών σας να δείχνουν πιο περιποιημένα, επενδύστε σε ενυδατικές μάσκες. Όπως ακριβώς περιποιούμαστε το πρόσωπό μας, το καθαρίζουμε, το ενυδατώνουμε και μέσα στην εβδομάδα κάνουμε μάσκα, έτσι κάνουμε focus και στα άκρα μας. Και η δική μου πρόταση είναι να επιλέξετε μία από τις μάσκες Sephora. Προσωπικά λατρεύω την "Almond Foot Mask".

Όσο για τα χέρια δοκιμάστε το προϊόν που είναι εμπλουτισμένο με έλαιο argan!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.