ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Αυτό είναι το μεγαλύτερο hair trend που είδαμε στο street style των fashion weeks


CHRYSAD

27 Σεπτεμβρίου 2018

abaca_652567_1201.jpg

Οι τάσεις γεννιούνται στις Εβδομάδες Μόδας, με τους μεγαλύτερους σχεδιαστές να μας δίνουν ιδέες για το τι θα φορέσουμε, πώς θα χτενίσουμε τα μαλλιά μας και τι μακιγιάζ θα κάνουμε. Εμείς συμφωνούμε απόλυτα, αλλά θεωρούμε πως οι τάσεις γεννιούνται και μέσα από το street style. Όταν μάλιστα αυτά τα δύο συνδυάζονται, είμαστε 100% σίγουροι πως πρόκειται για κάτι huge. Το γεγονός πως στις φωτογραφίες από το street style των Fashion Weeks είδαμε αμέτρητες fashionistas να έχουν αφέλειες μας κάνει να πιστεύουμε πως φέτος θα είναι η χρονιά τους.

Best of Bangs: Από τα icons των 60s, μέχρι τα it-girls του σήμερα

Ήδη από πέρσι –κυρίως χάρη στα it-girls από τη Γαλλία- είχαν ξεκινήσει να αποκτούν ξανά δημοτικότητα, με το χαρακτηριστικό τους “curtain style” να είναι αυτό που επιλέγουν όλες να υιοθετήσουν. Φέτος, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που θα δείτε στην gallery παρακάτω, θα δούμε πολλά περισσότερα στιλ αφέλειας να βρίσκονται ανάμεσα στις επιλογές των γυναικών.

Η ηθοποιός με τα πιο δημοφιλή μαλλιά στο pinterest θα σας πείσει να κόψετε καρέ

Κοντές, μακριές, αραιές, «βαριές», τα στιλ των αφελειών που μπορείτε να υιοθετήσετε είναι άπειρα και το μόνο που πρέπει να κάνετε εσείς είναι να βρείτε ποιο ταιριάζει στην υφή των μαλλιών σας, στο στιλ και την καθημερινότητά σας. Όσον αφορά στην έμπνευση, δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα, γιατί θα βρείτε είκοσι τέλειες προτάσεις για αφέλειες από τις fashion weeks στα παρακάτω slides.

Αυτό είναι το κούρεμα που θα βλέπετε παντού (και) τον φετινό χειμώνα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.