ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Λουλούδια στα μαλλιά το φθινόπωρο; Η Emma Stone λέει ναι


CHRYSAD

1 Οκτωβρίου 2018

abaca_610273_006.jpg

Τα λουλούδια στα μαλλιά είναι υπέροχα και αμέσως κάνουν κάθε look να δείχνει πιο ρομαντικό και άκρως ανοιξιάτικο. Θα τα φοράγατε όμως το φθινόπωρο; Η Emma Stone πάντως το έκανε και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.

«Πόσο fun είναι αυτό; Φρέσκα τριαντάφυλλα στα μαλλιά!» έγραψε η hairstylist Mara Roszak που επιμελήθηκε το χτένισμα της Stone στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram. Στα stories της μάλιστα έδειξε όλη τη διαδικασία, από τη στιγμή που ανακάλυψε τα λουλούδια στο ανθοπωλείο, μέχρι το τελικό look.

Η ηθοποιός έκανε αυτή την εμφάνιση στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της ταινίας The Favourite στο New York Film Festival, ενώ ολοκλήρωσε το look με ένα μαύρο see-through φόρεμα με λευκές παγιέτες. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό; Η σκιά που επέλεξε να φορέσει ήταν πράσινη!

Η αλήθεια είναι πάντως πως η Emma πειραματίζεται συχνά, τόσο με τα μαλλιά, όσο και με το μακιγιάζ της και με ένα μαγικό τρόπο όλα δείχνουν τέλεια επάνω της.

Εσείς θα επιλέγατε να φορέσετε κάτι ανάλογο;

Το χτένισμα που προτείνει ο οίκος Fendi δικαιώνει όλα τα lazy κορίτσια

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.