ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Πέντε celebrity hairstylists σας δίνουν ιδέες για να αναβαθμίσετε γρήγορα τα χτενίσματά σας


CHRYSAD

16 Οκτωβρίου 2018

abaca_585031_076.jpg

Μπορεί να μην «πιάνουν» τα χέρια σας, μπορεί να μην έχετε χρόνο ή μπορεί απλά να βαριέστε να αφιερώσετε πάνω από πέντε λεπτά για να φτιάξετε τα μαλλιά σας. Όπως και να έχει, σας καταλαβαίνουμε, για αυτό και συγκεντρώσαμε παρακάτω ιδέες για χτενίσματα που θα αναβαθμίσουν την εμφάνισή σας στη στιγμή χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Plus: τα συγκεκριμένα χτενίσματα είναι celebrity approved, αφού τα ανακαλύψαμε όλα στους Instagram λογαριασμούς διάφορων celebrity hairstylists. Αν θέλετε μάλιστα να παίρνετε καθημερινά ιδέες για περισσότερα –και ίσως πιο πολύπλοκα- χτενίσματα, σας προτείνουμε να τους ακολουθήσετε. Αν όχι, απλά αντιγράψτε τα παρακάτω hair looks και όλοι θα πιστέψουν ότι περάσατε αρκετό χρόνο μπροστά στον καθρέπτη, χωρίς να το έχετε κάνει.

#Hairspiration: Εννέα διαφορετικά στιλ καρέ, όπως τα είδαμε στις σταρ του Hollywood

Αντί να κάνετε μία πλεξίδα, κάντε πολλές σε διαφορετικά μεγέθη.

Απλώς προσθέστε μπαρέτες ή τσιμπιδάκια και τα μαλλιά σας θα πάνε στη στιγμή από το 1 στο 100.

Πιάστε μία ψηλή κοτσίδα και κάντε μία πλεξίδα ή twists στα μήκη των μαλλιών σας.

Προσθέστε scrunchies στον καθημερινό σας κότσο.

Αν συνηθίζετε να κάνετε χωρίστρα στη μέση, κάντε την στο πλάι και σταθεροποιήστε με τσιμπιδάκια την μία πλευρά πίσω από το αυτί.

Η Jennifer Lopez θα σας κάνει να αγαπήσετε τις φύτρες γύρω από το πρόσωπό σας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.