ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το hair trend που υιοθέτησε η Kate Middleton και το λατρέψαμε


Ελένη Τσούτση

8 Ιανουαρίου 2019

20181030_zaa_m160_064.jpg

Δεν είναι  πλέον μυστικό ότι τα αξεσουάρ για τα μαλλιά είναι τo απόλυτο trend της σεζόν - καρφίτσες με κοσμήματα, κορδέλες και στέκες μαγνητίζουν τα βλέμματα στη στιγμή και φυσικά αποτελούν ένα έξυπνο κόλπο για ένα γρήγορο και ταυτόχρονα stylish look. 

Aν χρειάζεστε περισσότερους λόγους για να δοκιμάσετε την τάση, η Δούκισσα του Cambridge έχει δώσει επίσημα τη σφραγίδα της έγκρισης. Η Kate Middleton φόρεσε υπέροχα μια στέκα σε μπλε ζωηρή απόχρωση και είχε πιασμένα τα μαλλιά της πίσω, κυματιστά - την συνδύασε άψογα με το ίδιο χρώμα παλτό και το look της ήταν απόλυτα κομψό όπως αρμόζει άλλωστε σε μία Δούκισσα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royal Mind (@royalmindgram) on

Η ντουλάπα της  Middleton είναι αναμφισβήτητα γεμάτη με μοναδικά αξεσουάρ σε όλα τα σχήματα και τα μεγέθη, αλλά αυτή η στέκα έδωσε ένα πιο σύγχρονο vibe στην εμφάνισή της και αναβάθμισε μια κλασική εμφάνιση. Η Δούκισσα χρησιμοποίησε ένα μοναδικό κομμάτι για να δημιουργήσει ένα σύνολο με χρωματική συνοχή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Middleton (@hrhtheduchessofcambridge) on

Εμπνευστείτε και δοκιμάστε και εσείς την νούμερο ένα τάση που θα βλέπετε παντού φέτος - τα έντονα αξεσουάρ για τα μαλλιά :

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jane Taylor London (@jtmillinery) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

Δείτε ακόμη:

Hair Icon: Selena Gomez

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.