ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Chrissy Teigen υιοθέτησε το haircut της σεζόν


Ελένη Τσούτση

26 Μαρτίου 2019

20170226_mda_o05_038.jpg

Η Chrissy Teigen λατρεύει τις αλλαγές τόσο τις στιλιστικές όσο και αυτές που αφορούν το μακιγιάζ και τα μαλλιά της. Είναι από τις λαμπερές γυναίκες του Hollywood που υιοθετούν κάθε trend και δε φοβάται να πειραματιστεί με την εμφάνισή της.

Πρόσφατα λοιπόν υιοθέτησε άλλο ένα hair trend και μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι είναι από τα καλύτερα hair looks που έχει κάνει μέχρι σήμερα – ένα lob κούρεμα με αφέλειες που αναδεικνύει υπέροχα τα όμορφα χαρακτηριστικά της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Polko (@laurapolko) on

Το συγκεκριμένο haircut είναι βγαλμένο από τα 90s’ και έδωσε έναν άλλο αέρα στη συνολική της εμφάνιση. Μπορεί να γίνει σίγουρα η υπογραφή της και μάλλον θα πρέπει να κρατήσει αυτή την αλλαγή για καιρό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Polko (@laurapolko) on

Εσείς μπορείτε να εμπνευστείτε για το επόμενο κούρεμά σας είτε υιοθετώντας μόνο το μήκος είτε τις αφέλειες, αλλά ο συνδυασμός αυτών των δυο πραγματικά θα δημιουργήσει ένα haircut σημείο αναφορά της εμφάνισής σας!

Δείτε ακόμη:

Η Chrissy Teigen ακολουθεί 5 αγαπημένα beauty trends

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.