ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

4+1 hair oils που θα χαρίσουν βαθιά ενυδάτωση στα μαλλιά σας


Ελένη Τσούτση

7 Νοεμβρίου 2019

4+1 hair oils που θα χαρίσουν βαθιά ενυδάτωση στα μαλλιά σας

Aς ξεκινήσουμε με λίγη θεωρία, σχετικά με το πώς βλάπτουμε τα μαλλιά μας: το υπερβολικό styling, οι χημικές συνθέσεις των προϊόντων, το κακό lifestyle και η λάθος διατροφή είναι λίγοι μόνο από τους παράγοντες που επηρεάζουν την υγεία και την εμφάνιση των μαλλιών, κάνοντάς τα να έχουν συνεχώς ανάγκη από περιποίηση και φροντίδα.

jenny.gr

Τα καλά νέα είναι ότι η λύση υπάχει εκεί έξω και πρόκειται για τα λαδάκια μαλλιών από φυσικά συστατικά, τα οποία φροντίζουν τα μαλλιά μας με φυσικό τρόπο και χωρίς να επηρεάζουν το budget μας.

#1.Έλαιο argan: Εκτός από προστασία από την ακτινοβολία και τη θερμότητα των συσκευών styling, προσφέρει ελαστικότητα και βοηθά στην ανάπτυξη της τρίχας. Δεν είναι τυχαίο ότι το αποκαλούν «υγρό χρυσό».

#2.Λάδι καρύδας: Το προϊόν passe-partout, με πολλές και διάφορες beauty χρήσεις, είναι ένα θαύμα και για τα μαλλιά. Η τέλεια εναλλακτική για εσάς που επιθυμείτε μαλλιά υγιή και ενυδατωμένα αλλά αντιπαθείτε τα προϊόντα του εμπορίου και τα χημικά που περιέχουν. Ιδανικό τόσο για ξηρά όσο και για πιο λιπαρά μαλλιά, θα τα κάνει να λάμπουν εκ των έσω.

#3. Ελαιόλαδο: Υπάρχει στο ντουλάπι κάθε κουζίνας και είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε για μια natural περιποίηση των μαλλιών σας. Η βιταμίνη Ε που περιέχει προσφέρει ενυδάτωση και λάμψη ενώ το καθιστά και μια υπέροχη μάσκα μαλλιών, αφού τα περιποιείται σε βάθος χωρίς να τα «βαραίνει».

#4. Λάδι jojoba: Μοιάζει αρκετά με τα φυσικά έλαια που εκκρίνουν τα μαλλιά μας, γι’ αυτό και είναι μια super λύση αν θέλετε να επαναφέρετε τη ζωντάνια και τη λάμψη τους. Τα θρεπτικά συστατικά που περιέχει βοηθούν στην καταπολέμηση της ξηροδερμίας, επομένως αν υποφέρετε από πιτυρίδα, μόλις βρήκατε τη λύση που ψάχνατε.

#5. Καστορέλαιο: Πιθανότατα το έχετε ακούσει ως θαυματουργό προϊόν σχετικά με την περιποίηση των βλεφαρίδων σας, είναι όμως εξίσου χρήσιμο και για τα μαλλιά. Εκτός από ότι ευνοεί την ανάπτυξη της τρίχας, βοηθά και στις σπασμένες και ταλαιπωρημένες άκρες, επομένως αξίζει να το δοκιμάσετε.

 

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.