ΟΜΟΡΦΙA ΜΑΛΛΙA - ΝΥΧΙΑ

Stylish ιδέες για να φτιάξετε τα μαλλιά σας στο σημερινό brunch


Ελένη Τσούτση

8 Φεβρουαρίου 2020

Stylish ιδέες για να φτιάξετε τα μαλλιά σας στο σημερινό brunch

Σάββατο σήμερα και είναι η ιδανική μέρα να χαλαρώσετε με την αγαπημένη σας παρέα. Τι καλύτερο λοιπόν από μια βόλτα στο κέντρο της πόλης για να απολαύσετε ένα brunch στο αγαπημένο σας στέκι.

Το look για το brunch πλέον έχει γίνει ένα σημαντικό ζήτημα από τι θα φορέσετε, πώς θα βαφτείτε μέχρι πως θα φτιάξετε τα μαλλιά σας. Έτσι θα δούμε ποιο είναι το look που μπορείτε να κάνετε στα μαλλιά σας και θα σας κάνει να νιώσετε άνετα αλλά και να είστε και super stylish.

Ας μην ξεχνάμε ότι κάνοντας ένα διαφορετικό look στα μαλλιά μας αμέσως νιώθουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αναβαθμίζουμε αμέσως τόσο απλά και γρήγορα κάθε μας outfit.

Eντυπωσιακά τσιμπιδάκια

Για εσάς που δεν έχετε πολύ χρόνο να ασχολείστε με τα μαλλιά σας, πιάστε τα στο πλάι με ένα αξεσουάρ που θα ξεχωρίσει, δίνοντας έτσι μια girly διάθεση.

Καπέλα

Αν δεν έχετε φρεσκολουσμένα μαλλιά; κανένα πρόβλημα! Διαλέξτε το αγαπημένο σας καπέλο και απογειώστε τόσο γρήγορα την εμφάνισή σας.

Ψηλή αλογοουρά

Το απόλυτο look για όλη την ημέρα, αν δηλαδή θα είστε έξω μέχρι το βράδυ. Μη ξεχάσετε να κρύψετε το λαστιχάκι, απλά περνώντας μια τούφα από τα μαλλιά σας γύρω του.