ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

3 εύκολα hairlooks που μπορείτε να κάνετε πριν συνδεθείτε σε video meeting


Ελένη Τσούτση

20 Μαρτίου 2020

3 εύκολα hairlooks που μπορείτε να κάνετε πριν συνδεθείτε σε video meeting

Επειδή συνεχίζουμε να δουλεύουμε από το σπίτι, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σταματούν τα ραντεβού, αλλά παίρνουν άλλη μορφή μέσω video call. Και το ζήτημα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ένα - πώς να περιποιηθούμε τον εαυτό μας πριν ξεκινήσει η σύνδεση, αφού ας μην λέμε ψέματα, στο σπίτι μας κυκλοφορούμε με τις πιο cozy πυτζάμες και τα μαλλιά μας πιασμένα σε ατημέλητο κότσο.

Αν λοιπόν ετοιμάζεστε να συνδεθείτε μέσω video για να μιλήσετε είτε με το αφεντικό σας, είτε με έναν πελάτη, είτε ακόμη με τους συναδέλφους σας, σας βρήκαμε τα πιο εύκολα χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε μόνες σας για να διατηρείτε το business profile σας.

Πριν βέβαια κάνετε ένα από τα παρακάτω χτενίσματα, καλό είναι να φρεσκάρετε τα μαλλιά σας, ιδίως αν δεν είναι φρεσκολουσμένα, χρησιμοποιώντας ένα dry shampoo που θα δώσει λύση ακόμη και την τελευταία στιγμή, ανανεώνοντας άμεσα και χωρίς κόπο τα μαλλιά με μερικούς μόνο ψεκασμούς.

L'Oreal Magic Shampoo Invisible Dry Shampoo Tropical Splash 

jenny.gr

 

Plus, ότι η όλη διαδικασία θα σας ανεβάσει τη διάθεση!

Εμπνευστείτε λοιπόν, από τα παρακάτω hair looks:

#1. Μια στέκα στα μαλλιά πάντα δίνει extra στιλ χωρίς πολλή προσπάθεια.

#2. Δύο μικρές ατημέλητες τούφες είναι αρκετές για να δείχνουν τα μαλλιά σας πιο περιποιημένα.

#3. Ένα ponytail πάντα φαίνεται πιο κομψό αν φορέσετε ένα πουκάμισο.

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.