ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

4+1 tips για την περιποίηση των μαλλιών μας από τον Νικόλα Βιλλιώτη όσο #μένουμε_σπίτι


Ελένη Τσούτση

9 Απριλίου 2020

 4+1 tips για την περιποίηση των μαλλιών μας από τον Νικόλα Βιλλιώτη όσο #μένουμε_σπίτι

Παραμένοντας στο σπίτι είναι φυσικό να αναζητούμε τρόπους για να χαλαρώσουμε και να θέλουμε να φροντίζουμε τον εαυτό μας λίγο παραπάνω. Ιδανικός τρόπος για να τονώσουμε την αυτοπεποίθησή μας είναι να περιποιηθούμε τα μαλλιά μας και να κάνουμε όλες εκείνες τις θεραπείες που μέχρι πρότινος δεν είχαμε το χρόνο για να κάνουμε. 

Εμείς λοιπόν απευθυνθήκαμε στον hair colourist, Νικόλα Βιλλιώτη για να μας δώσει όλα τα tips που χρειαζόμαστε που μπορούμε μάλιστα να τα υιοθετήσουμε από σήμερα κιόλας, και να δούμε τα μαλλιά μας πιο όμορφα, δυνατά και λαμπερά από ποτέ. 

jenny.gr

Παρακάτω θα βρείτε τις top πέντε συμβουλές που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει.

#1. Μια μαγική συνταγή για ενυδάτωση των μαλλιών στο σπίτι είναι η μάσκα πολλαπλών χρήσεων Elvive με έλαιο Jojoba.

Εφαρμόζουμε τη μάσκα σε στεγνά μαλλιά και ρίχνουμε μερικές σταγόνες από το έλαιο πολλαπλών χρήσεων Extraordinary Oil. Τυλίγουμε τα μαλλιά μας με μια ζεστή πετσέτα. Διαβάζουμε ένα ωραίο βιβλίο, βλέπουμε μια σειρά. Όσο περισσότερο αναμένουμε τόσο πιο εντυπωσιακά θα είναι τα αποτελέσματα.

jenny.gr

#2. Απολαύστε για λίγο περισσότερο χρόνο το λούσιμο των μαλλιών σας. Κάντε απαλό μασάζ στα μαλλιά 1-3 λεπτά σε όλο το κεφάλι και δημιουργήστε ένα πλούσιο αφρό. Στη συνέχεια ξεβγάζετε με άφθονο νερό.

Extra Tip:

Δεν υποτιμάμε ποτέ ένα καλό ξέβγαλμα. Ξεκινάμε με χλιαρό νερό και σιγά σιγά προχωράμε σε όσο πιο δροσερό νερό γίνεται. Θα δείτε μεγάλη διαφορά στη λάμψη των μαλλιών.

jenny.gr

#3. Αν χρειαστεί να βάψετε μόνες σας για πρώτη φορά τα μαλλιά σας στο σπίτι, μην ξεχνάτε ότι η διαδικασία της βαφής ξεκινάει από την επιλογή του χρώματος. Εάν δεν έχετε μεγάλη εμπειρία, μην επιλέξετε ένα χρώμα που να αποκλίνει πολύ από το χρώμα των μαλλιών σας. Οι τούφες στο πλάι της συσκευασίας της Excellence θα σας βοηθήσουν στο να το βρείτε την ιδανική απόχρωση για εσάς.

#4. Μετά από τη βαφή των μαλλιών σας, να χρησιμοποιήσετε τόσο το shampoo όσο και τη μάσκα που θα βρείτε στη συσκευασία, σε συνδυασμό με χλιαρό νερό στα επόμενα δυο λουσίματα βοηθούν στην καλύτερη διατήρηση του χρώματος.

Στη συνέχεια, για ένα έντονο χρώμα με διάρκεια προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε τη σειρά Elvive Color Vive. Για να εξαφανίσετε τους κίτρινους τόνους, μια φορά την εβδομάδα το σαμπουάν και η μάσκα Elvive Color Vive Purple θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε την τέλεια απόχρωση.

jenny.gr

#5. Αν θέλετε απλά να καλύψετε τις λευκές ρίζες που άρχισαν να εμφανίζονται, χρησιμοποιείστε το Magic retouch που ταιριάζει στην απόχρωσή σας για εύκολο και άμεσο αποτέλεσμα. Τα μαλλιά πρέπει να είναι στεγνά και να μην είναι «φτιαγμένα» πριν την εφαρμογή. Το αφήνετε να στεγνώσει 1’ και είστε έτοιμες!

jenny.gr
jenny.gr

Κεντρική φωτογραφία: Getty Images

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.