ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Ο hairstylist της Jennifer Aniston αποκαλύπτει το τρόπο για να κόψουμε μόνες μας τα μαλλιά μας στο σπίτι


Ελένη Τσούτση

15 Απριλίου 2020

Ο hairstylist της Jennifer Aniston αποκαλύπτει το τρόπο για να κόψουμε μόνες μας τα μαλλιά μας στο σπίτι

Η Jennifer Aniston αναμφίβολα είναι από τις πιο κομψές stars και αν κάτι ξεχωρίζουμε επάνω της είναι τα μαλλιά της, τα οποία είναι πάντα τόσο ανεπιτήδευτα με φυσική κίνηση. Η ίδια τα τελευταία χρόνια εμπιστεύεται τον hairstylist Chris McMillan, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή της Ellen DeGeneres για όλα όσα πρέπει να κάνουν οι γυναίκες στα μαλλιά τους όσο μένουν σπίτι.

Όλα τα tips που έδωσε φυσικά είναι πολύτιμα και οφείλουμε να κρατήσουμε σημειώσεις. Παρακάτω θα βρείτε τα κυριότερα tips ώστε να αποκτήσετε το τέλειο hair look.

#1. κόψετε τα μαλλιά σας, καλό είναι να είναι στεγνά καθώς σύμφωνα με τον McMillan, θα πρέπει να λουστείτε, να τα στεγνώσετε καλά και στη συνέχεια να τα κόψετε. Αν είναι νωπά, δεν μπορείτε να καταλάβετε το μήκος που θα δημιουργήσετε και το πιθανότερο είναι μόλις στεγνώσουν να είναι πιο κοντά από όσο θα θέλατε.

#2. Αν θέλετε να κόψετε τις αφέλειες, καλό είναι να το κάνετε σε τμήματα. Δηλαδή χωρίστε τις πρώτα στη μέση και ξεκινήστε από το σημείο που είναι πιο μακριές. Έπειτα, κόψτε λίγο πιο κάτω από το σημείο που πιστεύετε πως είναι ιδανικό γιατί οι αφέλειες έχουν την ιδιότητα να γυρίζουν προς τα μέσα και έτσι το τελικό αποτέλεσμα να είναι πιο κοντό από αυτό που ενδεχομένως θα θέλατε.

Δείτε το video που δείχνει βήμα- βήμα όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.