ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Lana del Rey έγινε ξανθιά από μελαχρινή χάρη στο διάσημο beauty hack με λεμόνι


Ελένη Τσούτση

15 Μαΐου 2020

Η Lana del Rey έγινε ξανθιά από μελαχρινή χάρη στο διάσημο beauty hack με λεμόνι

H καραντίνα μάς έκανε όλες μας πιο εφευρετικές και ιδίως με τα μαλλιά μας. Αυτό συνέβη και με την διάσημη τραγουδίστρια, Lana del Rey που αποφάσισε εν μέσω καραντίνας να χρησιμοποιήσει ό,τι έχει στην κουζίνα της για να φρεσκάρει τα μαλλιά της.

Η Lana del Rey λοιπόν, έγινε από μελαχρινή, ξανθιά χάρη στο διάσημο beauty hack με το λεμόνι. Η ίδια έδωσε την δική της beauty λύση, υιοθετώντας μια παλιά τεχνική. Τι έκανε; Χρησιμοποίησε λεμόνι για να ξανοίξει τις ρίζες της και μάλιστα τα κατάφερε με επιτυχία.

Δείτε το ανανεωμένο hair look της:

Ο τρόπος για να ανοίξετε το χρώμα των μαλλιών σας με φυσικό τρόπο, είναι να πάρετε μισό λεμόνι και να «ζωγραφίσετε» ανταύγειες.

Εναλλακτικά, αναμειγνύετε 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού με ένα φλιτζάνι ζεστό νερό και απλώνετε το μίγμα σε όλο το μήκος των μαλλιών σας σαν μάσκα. Μετά, βγείτε στον ήλιο μέχρι να στεγνώσουν τα μαλλιά και στη συνέχεια, λουστείτε κανονικά. Μην ξεχάσετε να εφαρμόσετε μια ενυδατική μάσκα, καθώς το λεμόνι είναι πολύ πιθανό να έχει αφήσει τα μαλλιά σας ξηρά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.