ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Khloe - Kourtney Kardashian: Δεν λούζουν συχνά τα μαλλιά τους και αυτός είναι ο λόγος  


Ελένη Τσούτση

18 Μαΐου 2020

Khloe - Kourtney Kardashian: Δεν λούζουν συχνά τα μαλλιά τους και αυτός είναι ο λόγος  

Οι αδερφές Kardashians βρίσκονται σε καραντίνα και, όπως οι περισσότερες celebrities, έτσι κι εκείνες έκαναν ένα live και αποκάλυψαν τα beauty μυστικά τους, που εφάρμοσαν αυτές τις μέρες. Οι δυο αδερφές, Khloe και Kourtney Kardashian υιοθέτησαν την ίδια στρατηγική στα μαλλιά τους και είδαν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Στο live λοιπόν, που έκαναν οι δυο τους, η Khloe ανέφερε πως αυτά είναι τα μαλλιά της όταν έχει κάνει μόλις ένα ντους και τα έχει αφήσει να στεγνώσουν φυσικά. Εξηγούν και οι δύο ότι το να πλένεις τα μαλλιά σου κάθε μέρα μπορεί να προκαλέσει βλάβη στην τρίχα.

Το καθημερινό λούσιμο έχει αποδειχθεί ότι στερεί τα ευεργετικά έλαια που θρέφουν σε βάθος την τρίχα έτσι αυξάνεται η ψαλίδα και η φθορά.

Μάλιστα, η Kourtney τόνισε ότι πλένει τα μαλλιά της μόνο με νερό μετά την γυμναστική ενώ η Khloe είπε πως αυτό που κάνει, είναι ένα λούσιμο στην αρχή της εβδομάδας ενώ τις υπόλοιπες μέρες χρησιμοποιεί dry shampoo.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.