Οι πιο stylish τρόποι για να φτιάξετε τα μαλλιά σας το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος

Ελένη Τσούτση
Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020

To τριήμερο είναι μπροστά μας και η αλήθεια είναι ότι αυτές τις μέρες, τις έχουμε περισσότερο ανάγκη από ποτέ μετά τις μέρες της καραντίνας. Είναι λοιπόν, η ιδανική στιγμή να χαλαρώσετε με την αγαπημένη σας παρέα, να ταξιδέψετε και να επισκεφτείτε τις πιο όμορφες παραλίες. 

Τα hair look πρέπει να είναι εύκολα και να σας κάνουν να δείχνετε περιποιημένες όλες τις ώρες. Έτσι θα δούμε ποιο είναι το look που μπορείτε να κάνετε στα μαλλιά σας και θα σας κάνει να νιώσετε άνετα, αλλά και να είστε και super stylish. 

Ας μην ξεχνάμε ότι, κάνοντας ένα διαφορετικό look στα μαλλιά μας, αμέσως νιώθουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αναβαθμίζουμε αμέσως τόσο απλά και γρήγορα κάθε μας outfit.

#1.

Eντυπωσιακά τσιμπιδάκια

Για εσάς που δεν έχετε πολύ χρόνο να ασχολείστε με τα μαλλιά σας, πιάστε τα στο πλάι με ένα αξεσουάρ που θα ξεχωρίσει, δίνοντας έτσι μια girly διάθεση.

#2. Καπέλα

Αν δεν έχετε φρεσκολουσμένα μαλλιά, κανένα πρόβλημα! Διαλέξτε το αγαπημένο σας καπέλο και απογειώστε τόσο γρήγορα την εμφάνισή σας.

#3. Ψηλή αλογοουρά

Το απόλυτο look για όλη την ημέρα, αν δηλαδή θα είστε έξω μέχρι το βράδυ. Μη ξεχάσετε να κρύψετε το λαστιχάκι, απλά περνώντας μια τούφα από τα μαλλιά σας γύρω του.