ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Hilary Duff δείχνει τα σπυράκια στο πρόσωπό της και απενοχοποιεί την ακμή


Ελένη Τσούτση

25 Ιουνίου 2020

Η Hilary Duff δείχνει τα σπυράκια στο πρόσωπό της και απενοχοποιεί την ακμή

Η Hilary Duff  ανήκει στην κατηγορία των stars που έχουν απενοχοποιήσει την έννοια της τελειότητας αφού ανά τακτά διαστήματα δεν διστάζει να μοιραστεί με τις θαυμάστριες της τις ατέλειες που έχει είτε στο σώμα της είτε στο πρόσωπό της. Αυτό την κάνει αληθινή και μας εμπνέει να μην σκεφτόμαστε πολύ και τις δικές μας ατέλειες.

Η ηθοποιός λοιπόν, πρόσφατα ανέβασε δύο φωτογραφίες στα stories της, δείχνοντας το πρόσωπό της και μίλησε για την ακμή που εμφάνισε - "Θεέ μου σε παρακαλώ ας μην είναι ενήλικη ακμή", σημείωσε στο story.

Εκτός από την δύσκολη περίοδο που περνάει με τα σπυράκια της μετά το lockdown, φαίνεται να έχει μετανιώσει που έβαψε και τα μαλλιά της, αφού το μπλε χρώμα που επέλεξε ταλαιπώρησε πολύ τα μαλλιά της και δημιούργησαν μεγάλη φθορά στη τρίχα.

jenny.gr
jenny.gr

Μερικές φορές λοιπόν, θέλουμε να βλέπουμε και την άλλη πλευρά των stars καθώς μας υπενθυμίζουν ότι είναι σαν και εμάς και αντιμετωπίζουν τα ίδια μικρά προβλήματα χωρίς να φοβούνται να τα μοιραστούν με τους γύρω τους.

https://instagram.com/p/B-5QP2gjqqr/

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.