ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

To απόλυτο hair secret που θα "χορτάσει" τα μαλλιά σας


Ελένη Τσούτση

15 Ιουλίου 2020

To απόλυτο hair secret που θα "χορτάσει" τα μαλλιά σας

Αν κάτι επιθυμούμε οι περισσότερες γυναίκες, είναι να δείχνουν τα μαλλιά μας όμορφα και λαμπερά όλο τον χρόνο. Πολύ συχνά όμως, οι γρήγοροι ρυθμοί της πόλης, η απαιτητή καθημερινότητα και το γεμάτο πρόγραμμα μάς κάνουν να ξεχνάμε ότι πρέπει να δίνουμε στα μαλλιά μας όση φροντίδα χρειάζονται.

Η συχνή χρήση της βαφής, αλλά και των εργαλείων styling καταστρέφουν την τρίχα και κάνουν τα μαλλιά να δείχνουν άτονα. Η αλήθεια όμως, είναι ότι όλες μπορούμε να βρούμε έστω κι εκείνα τα λίγα θαυματουργά λεπτά μέσα στην ημέρα μας για να προσφέρουμε στα μαλλιά μας όλη την περιποίηση που έχουν ανάγκη. Κι αν αυτό το hair challenge σάς φαίνεται δύσκολο, εμείς είμαστε εδώ για να σας αποδείξουμε το αντίθετο αφού ανακαλύψαμε την απόλυτη σειρά, που θα σας λύσει τα χέρια στο λεπτό, και αξίζει να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της hair routine σας.

jenny.gr

Όπως η επιδερμίδα μας, έτσι και τα μαλλιά μας, χρειάζονται την κατάλληλη θρέψη και ενυδάτωση για να δείχνουν πάντα λαμπερά και μεταξένια. Ο νέος τρόπος λοιπόν, για να φροντίσετε τα πεινασμένα σας μαλλιά είναι η νέα ολοκληρωμένη σειρά, Fructis Hair Food της Garnier, η οποία ξεχωρίζει για τα θρεπτικά συστατικά της και τα μοναδικά φρουτένια αρώματά της.

Η νέα σειρά με συστατικά 98% φυσικής προέλευσης, περιλαμβάνει σαμπουάν και conditioners χωρίς σιλικόνη για φυσική αίσθηση, που παράγονται από τα πιο αγνά superfruits, εμπλουτισμένα με συστατικά που σκοπό τους έχουν τη θρέψη, τη φροντίδα, την επανόρθωση και την ενυδάτωση, ακόμα και των πιο απαιτητικών τύπων μαλλιών.

Όποιο τύπο μαλλιών κι αν έχετε, υπάρχει η αντίστοιχη τροφή. Δεν χρειάζεται να χάνετε χρόνο πλέον για να σκεφτείτε την φροντίδα που θα χαρίσετε στα μαλλιά σας, αφού η Garnier διαθέτει ένα πλήρες μενού, που θα τα χορτάσει στη στιγμή.

Είστε έτοιμες να επιλέξετε το δικό σας αγαπημένο μενού για τα μαλλιά σας;

Αν έχετε ξηρά μαλλιά, το hair food banana είναι η λύση. Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα μπανάνας από την Κόστα Ρίκα και γεμάτο με ενυδατικά θρεπτικά συστατικά, το Fructis Hair Food Banana αποτελεί μια ολοκληρωμένη επιλογή για ξηρά μαλλιά, ενώ ένα γλυκό άρωμα μπανάνας υπόσχεται να κάνει το λούσιμο πραγματική απόλαυση.

jenny.gr

Αν έχετε φθαρμένα μαλλιά, τότε το hair food για εσάς, είναι η Papaya. H σειρά επανόρθωσης Fructis Hair Food Papaya προσφέρει μια πλήρη ρουτίνα ικανή να αποκαταστήσει και να αναζωογονήσει τα φθαρμένα μαλλιά, προσφέροντάς τους τη φροντίδα που τους αξίζει, ενώ διαθέτει ένα πλούσιο τροπικό άρωμα που θα σας ταξιδέψει.

jenny.gr

Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών με ξηρά και ατίθασα μαλλιά, η ολοκληρωμένη ρουτίνα Fructis Hair Food Macadamia θα προσφέρει εντατική απαλότητα στα μαλλιά σας. Τα φυσικά συστατικά της συγκεκριμένης σειράς σε συνδυασμό με το ιδιαίτερο άρωμα του γαλακτώματος, Macadamia εγγυώνται να προσφέρουν στα μαλλιά τη θρέψη και επανόρθωση που τους αξίζει.

jenny.gr

Για κανονικά προς ξηρά μαλλιά, η σειρά Fructis Hair Food με εκχύλισμα aloe vera, θα προσφέρει βαθιά θρέψη ενώ παράλληλα θα χαρίσει ένα φρέσκο και λουλουδάτο άρωμα.

jenny.gr

Αξίζει να σημειώσουμε ότι όλες οι παραπάνω επιλογές είναι vegan, έχουν 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες καθώς επίσης κατασκευάζονται από 50% ανακυκλωμένο πλαστικό, προκειμένου να μειωθεί η χρήση των πόρων του πλανήτη. Η εποχή έχει αλλάξει και εκτός από την φροντίδα που οφείλουμε στον εαυτό μας, οφείλουμε την ίδια και στον πλανήτη μας.

Μόνο λίγα λεπτά λοιπόν, αρκούν για να φροντίσουμε τα μαλλιά σας και να επανορθώσουμε τη φθορά στην τρίχα. Το Α και το Ω είναι η κατάλληλη επιλογή προϊόντων και φυσικά, οι σωστές κινήσεις. Τρία μοναδικά προϊόντα μπορούν να μεταμορφώσουν τα μαλλιά σας και μετά από κάθε λούσιμο, θα αισθάνεστε πιο αναζωογονημένες από ποτέ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.