ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Kate Middletton μόλις υιοθέτησε την απόλυτη καλοκαιρινή τάση στα μαλλιά της


Ελένη Τσούτση

14 Ιουλίου 2020

Η Kate Middletton μόλις υιοθέτησε την απόλυτη καλοκαιρινή τάση στα μαλλιά της

Όσο το καλοκαίρι προχωράει, τόσο αναζητούμε έμπνευση για την επόμενη αλλαγή που θα κάνουμε στα μαλλιά μας λίγο πριν τις διακοπές μας. Το challenge είναι πάντα δύσκολο αλλά οι αλλαγές που υιοθετούν πολλές celebrities μάς δίνουν ιδέες που είναι σωτήριες. Μια τέτοια ακριβώς έμπνευση μας χάρισε η δούκισσα του Cambridge που υιοθέτησε την ιδανική απόχρωση στα μαλλιά της.

Την κολακεύει και ταιριάζει μοναδικά με τον τόνο της επιδερμίδας της. Μάλιστα, υπάρχουν πολλές επιλογές στην ένταση που μπορείτε να δώσετε στο τελικό αποτέλεσμα. Plus, το συγκεκριμένο χρώμα δεν τονίζει τη ρίζα και πολλές άλλες stars όπως οι Blake Lively, Miranda Kerr, Gisele έχουν υιοθετήσει αυτή την τεχνική στα μαλλιά τους.

Το νέο summer hair look της δούκισσας του Cambridge είδαμε στην εμφάνιση που έκανε για την προώθηση του “Tiny Happy People”, μέσα από την οποία προσφέρονται δωρεάν διαδικτυακές πηγές, που στηρίζουν τους γονείς στην προσπάθειά τους να αναπτύξουν τη γλώσσα των παιδιών από την περίοδο της εγκυμοσύνης μέχρι την ηλικία των τεσσάρων χρονών.

H ίδια εμφανίστηκε, φορώντας ένα εντυπωσιακό patterned φόρεμα με την υπογραφή της Emilia Wickstead και έστρεψε όλα τα βλέμματα πάνω της με την νέα αλλαγή που έκανε. Η απόχρωση στα μαλλιά της είναι η bronde, δηλαδή ένα χρώμα μεταξύ ξανθού και καστανού. Αν είστε στη διαδικασία αναζήτησης της πιο chic απόχρωσης, δεν έχετε παρά να πάρετε inspo από την Kate!

https://instagram.com/p/CCnC701lVcB/

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.