ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Meghan Markle υιοθέτησε το πιο stylish χτένισμα για όλες τις ώρες


Ελένη Τσούτση

14 Σεπτεμβρίου 2020

H Meghan Markle υιοθέτησε το πιο stylish χτένισμα για όλες τις ώρες

Αν και η Meghan Markle έχει αφήσει πίσω της το Παλάτι και δεν χρειάζεται να ακολουθεί συγκεκριμένους κανόνες στιλ, εμείς βλέπουμε ότι παραμένει το ίδιο stylish και συνεχίζει να μας χαρίζει έμπνευση τόσο με τα outfits όσο και με τα beauty looks που επιλέγει σε κάθε της εμφάνιση. 

Πριν μερικές μέρες, λοιπόν, η Meghan πραγματοποίησε μία διαδικτυακή συνομιλία για να γιορτάσει τον έναν χρόνο εθελοντικής συμμετοχής της και δράσης της στο Smart Works, την πλατφόρμα που συμβουλεύει γυναίκες όσον αφορά τα εργασιακά τους δικαιώματα. Η ίδια μίλησε με γυναίκες που κατάφεραν μετά από δυσκολίες να ξανασταθούν στα πόδια τους και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην σταθούμε στο hair look της.

Η Meghan Markle είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε μια χαμηλή κοτσίδα με χωρίστρα στη μέση και την άφησε να πέφτει στο πλάι. Το συγκεκριμένο χτένισμα έδειχνε κομψό, λιτό αλλά παράλληλα διαφορετικό και σίγουρα αποτελεί μια πρόταση για όλες τις ώρες.

https://instagram.com/p/CFCgR2DH0vB

 Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.