ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τα πιο εύκολα και γρήγορα χτενίσματα για να δείχνουν τα μαλλιά σας περιποιημένα


Ελένη Τσούτση

16 Σεπτεμβρίου 2020

Τα πιο εύκολα και γρήγορα χτενίσματα για να δείχνουν τα μαλλιά σας περιποιημένα

Υπάρχουν εκείνες οι μέρες που ξυπνάτε και τα μαλλιά σας δεν θέλουν να συνεργαστούν ιδιαίτερα μαζί σας. Προσπαθείτε να τα στρώσετε και να τα περιποιηθείτε αλλά υπάρχει πάντα εκείνη η ενοχλητική τούφα, που θα σας θυμίζει ολόκληρη την υπόλοιπη μέρα, πόσο άτσαλα κοιμηθήκατε το προηγούμενο βράδυ.

Έτσι, σήμερα θα σας δείξουμε εύκολους και απλούς τρόπους ώστε να δείχνουν τα μαλλιά σας όμορφα, ακόμη και αν δεν έχετε πολύ χρόνο για να ετοιμαστείτε πριν το γραφείο. Ένα stylish χτένισμα μπορεί να αναβαθμίσει την εικόνα σας στη στιγμή, και το μόνο που χρειάζεται, είναι λίγη έμπνευση.

Και τη φετινή σεζόν έχουμε γράψει πως τα αξεσουάρ στα μαλλιά θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, και αυτό είναι αλήθεια πως μας βολεύει αφού δεν είναι λίγες οι φορές, που μερικά τσιμπιδάκια ή μια κορδέλα, μας έβγαλαν από τη δύσκολη θέση.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με τα πιο εύκολα και γρήγορα χτενίσματα, που μπορείτε όλες να δοκιμάσετε, και να κάνετε μόνες σας!

https://instagram.com/p/CEt22gcn2zRhttps://instagram.com/p/CFCbFn0n83Shttps://instagram.com/p/CFMWI-PnvLyhttps://instagram.com/p/CEeojEypdlnhttps://instagram.com/p/CE4LivthelJ

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.