ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Jennifer Lopez μόλις έκανε το πιο glam ponytail που έχουμε δει ποτέ


The Jennettes

29 Σεπτεμβρίου 2020

Η Jennifer Lopez μόλις έκανε το πιο glam ponytail που έχουμε δει ποτέ

Είναι εντυπωσιακή και με κάθε της εμφάνιση αφήνει τους πάντες άφωνους! Η Jennifer Lopez όσο μεγαλώνει, δείχνει ότι η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός αφού διατηρεί μια αψεγάδιαστη και γυμνασμένη σιλουέτα, και κάνει όλες τις γυναίκες να θαυμάζουν τόσο τον δυναμισμό της όσο και το στιλ της. Αν κάτι θα έπρεπε να ξεχωρίσουμε στο look της, αυτό είναι αναμφίβολα τα μαλλιά της και τα χτενίσματα που υιοθετεί. 

Σε μία από τις πρόσφατες εμφανίσεις της, την είδαμε πιο λαμπερή από ποτέ με μια ιδιαίτερη αλυσίδα στα μαλλιά της, που έμοιαζε με ponytail και της χάριζε απίστευτη λάμψη. Το συγκεκριμένο hair look, το έκανε για τις ανάγκες του νέου της video clip με τον pop star, Maluma, και ήταν πιο cool και stylish από ποτέ.

https://instagram.com/p/CFiRaeUhA5W

Ο προσωπικός της hair stylist, Chris Appleton, ανέβασε ένα post στο Instagram που δείχνει το εντυπωσιακό χτένισμα της pop star, κι εμείς κρατάμε σημειώσεις.

 Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.