ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

4 αγαπημένες μας influencers μοιράζονται μαζί μας τα δικά τους lifechanger tips


Ελένη Τσούτση

19 Οκτωβρίου 2020

4 αγαπημένες μας influencers μοιράζονται μαζί μας τα δικά τους lifechanger tips

Έχουμε μπει για τα καλά στη νέα σεζόν και όλες οι γυναίκες αναζητούν εκείνες τις μικρές αλλαγές, που θα κάνουν την καθημερινότητά τους, πιο εύκολη και λειτουργική. Οι γρήγοροι ρυθμοί και η πίεση της πόλης είναι πλέον δεδομένα, αλλά σίγουρα μπορούμε να βρούμε έξυπνους τρόπους για να νιώθουμε όμορφα. Αρκούν μόνο μικρές αλλαγές που θα αλλάξουν τη διάθεσή μας.

Η στιγμή μέσα στη μέρα, που οι περισσότερες γυναίκες δυσκολεύονται, είναι όταν ετοιμάζονται το πρωί και πιο συγκεκριμένα όταν φτιάχνουν τα μαλλιά τους. Τα μαλλιά μπορεί να φριζάρουν, να μην στρώνουν και το τέλειο ίσιωμα να μετατραπεί στο πιο απαιτητικό challenge! 

Όχι, όμως για πολύ ακόμη, αφού σας έχουμε τη λύση. H L’Oreal Professionnel και η Rowenta συνδυάζουν την τεχνογνωσία τους, και φέρνουν την επανάσταση στo styling των μαλλιών με ένα επαναστατικό προϊόν, το SteamPod 3.0.

Μας προκαλεί με το #onepasschallenge να υιοθετήσουμε το τέλειο ίσιωμα ή τις τέλειες ανάλαφρες μπούκλες με λίγες κινήσεις και φυσικά με τη δύναμη του ατμού που θα μας προσφέρει το ιδανικό αποτέλεσμα με ένα μόνο πέρασμα.

Γιατί το SteamPod 3.0. ξεχωρίζει;

Πρόκειται για την 3η γενιά του αρχικού, πατενταρισμένου επαγγελματικού εργαλείου styling με ατμό, που όλες λάτρεψαν και θα συνεχίσουν να λατρεύουν χάρη στο νέο design και τα μοναδικά χαρακτηριστικά του. Ένα πέρασμα είναι αρκετό για να εξασφαλίσετε λείο και λαμπερό αποτέλεσμα. Ενώ το μακρύ καλώδιο, που περιστρέφεται 360°, προσφέρει στο Steampod εξαιρετική ευελιξία, διευκολύνοντας τη δημιουργία κυματισμών. Επιπλέον, το ενσωματωμένο δοχείο νερού το καθιστά πολύ εύχρηστο και ιδανικό για ταξίδια, ενώ η απόδοσή του είναι καλύτερη από ποτέ.

Τα πλεονεκτήματα του SteamPod 3.0. είναι πολλά και ικανά να σας λύσουν τα χέρια αφού το αποτέλεσμα είναι πάντα λείο, η τρίχα δεν "τραυματίζεται" ενώ ενισχύεται η φυσική κίνηση των μαλλιών. Plus, χαρίζει λάμψη στα μαλλιά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή και παράλληλα προστατεύει το χρώμα.

Το αποτέλεσμα με μεγαλύτερη διάρκεια με το Steampod και πειθαρχία κατά του φριζαρίσματος μέχρι και 24 ώρες μετά σε σχέση με στέγνωμα και styling!

Φυσικά για να ενισχύσετε τα οφέλη περιποίησης και για να πετύχετε το τέλειο αποτέλεσμα, σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε το SteamPod 3.0 σε συνδυασμό με τα μοναδικά προϊόντα SteamPod. Η συνολική περιποίηση με το SteamPod εξασφαλίζει βέλτιστη προστασία της τρίχας, έλεγχο του φριζαρίσματος μέχρι και για 24 ώρες, και μέγιστη λείανση για μαλλιά απαλά και λαμπερά, με φυσική κίνηση.

Με αφορμή λοιπόν, όλες τις μικρές ή μεγάλες αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε στην καθημερινότητά μας, 4 αγαπημένες μας influencers μοιράστηκαν μαζί μας τα δικά τους lifechanger tips.

#1. Ασημίνα Πλέσσια

jenny.gr

Κοιμάμαι σε μεταξωτή μαξιλαροθήκη: Με αυτόν τον τρόπο θα πεις αντίο στην τριχόπτωση και το φριζάρισμα. Το μετάξι είναι υπό αλλεργικό και φιλικό προς το δέρμα ,πράγμα που θα κάνει τα μαλλιά και την επιδερμίδα του προσώπου σου πολύ πιο λαμπερά!

Πίνω πολύ νερό: Είναι απλό, λιτό και πολύ cliché, αλλά πραγματικά το μοναδικό hack για να πετύχεις οποιονδήποτε beauty στόχο σου από μέσα προς τα έξω.

Χρησιμοποιώ το Steampod 3.0: Last & definitely not least, το styling των μαλλιών σου. Επένδυσε σε ένα εργαλείο σαν το νέο Steampod 3.0 που με την βοήθεια του ατμού, ενυδατώνει και προστατεύει τα μαλλιά σου καθώς εσύ τα ισιώνεις ή δημιουργείς ανάλαφρους κυματισμούς. Μην ξεχάσω, όλα αυτά στον μισό χρόνο με πολύ μεγαλύτερη διάρκεια από αυτήν που μέχρι τώρα ξέραμε!

@asiminaplessia

#2. Αλεξάνδρα Ρίζου

jenny.gr

Κάθε πρωί η μέρα μου ξεκινάει, κάνοντας Yoga. Λίγα λεπτά αρκούν για να γεμίσω ενέργεια και θετική διάθεσή.

Δεν λέω ποτέ όχι, στα αγαπημένα μου smoothies με φρούτα και λαχανικά εποχής! Ιδιαίτερη αδυναμία έχω στα πράσινα smoothies αλλά δεν σταματώ να πειραματίζομαι με νέες γεύσεις και συνδυασμούς.

Στην ερώτηση πώς είναι πάντα περιποιημένα τα μαλλιά μου, ακόμα και μετά από μία ημέρα γεμάτη Yoga, η απάντηση είναι Steampod 3.0. Αυτό το φανταστικό σύστημα styling μπορώ να το έχω πάντα και παντού μαζί μου ενώ μου προσφέρει επαγγελματικό αποτέλεσμα σε κάθε χρήση!   

@aleksandra_yoga

#3. Κλειώ Στασινού

jenny.gr

Από τις πιο μεγάλες και σημαντικές αλλαγές στην ζωή μου, ήταν η υιοθεσία του σκύλου μου, της Μερέντας! Είναι το καλύτερο πράγμα που έκανα στη ζωή μου, και πιστεύω πως όλοι οι άνθρωποι θα έπρεπε να βάλουν στην ζωή τους ένα σκυλάκι!

Το καλύτερο πράγμα, για τα μαλλιά μου βέβαια, ήταν η απόκτηση του Steampod 3.0! Εύκολο, γρήγορο και τέλειο αποτέλεσμα σε μόλις λίγα λεπτά! Δοκιμάστε το και you can thank me later! Τα μαλλιά σας θα με ευχαριστούν σίγουρα!

Health tip! Τα τελευταία 5 χρόνια κάθε πρωί πίνω φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκάλι! Είναι απίστευτο το πόσο καλό έχει κάνει αυτή η healthy συνήθεια στο ανοσοποιητικό μου, αλλά και στο δέρμα μου!

@themuseandtheladybug

#4. Φανή Παράλαβου

jenny.gr

Λόγω του περιορισμένου χρόνου στο πρόγραμμα μου, το Steampod 3.0 μού έλυσε τα χέρια. Με ένα μόνο πέρασμα έχω επαγγελματικό χτένισμα, χαρίζοντας μου απίστευτα λεία και λαμπερά μαλλιά. 

Χυμός σέλερι: Ένα ποτήρι την ημέρα τον δερματολόγο κάνει πέρα. Πρόκειται για μία σούπερ αλκαλική τροφή, η οποία συμβάλλει στον καθαρισμό και στην ενυδάτωση την επιδερμίδας, καθώς και στον καθαρισμό του οργανισμού από οξέα και τοξίνες, καθαρίζει το αίμα και το συκώτι και όταν το πίνετε νωρίς το πρωί, ενισχύει την πέψη των τροφίμων, που θα καταναλώσετε όλη την υπόλοιπη μέρα.

Η καλή μέρα από την πρωινή γυμναστική φαίνεται. Η άσκηση προάγει την έκκριση ενδορφινών στον εγκέφαλο, οι οποίες μας γεμίζουν δύναμη, ευεξία, ενέργεια, αυξάνουν τη διάθεση, μειώνουν τη νευρικότητα και το άγχος, δίνοντας σου δύναμη να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες της ημέρας.

@faniparavalou

Η επανάσταση στο Styling επιτέλους έφτασε! Εσείς ακόμα να το δοκιμάσετε;

Αναζητήστε το στο κομμωτήριο σας, σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών και online.

https://www.lorealprofessionnel.gr/

https://www.facebook.com/lorealprofessionnel.el

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.