ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Bella Hadid υιοθέτησε την πιο ανατρεπτική εκδοχή του γαλλικού manicure και μας διχάζει


Ελένη Τσούτση

5 Οκτωβρίου 2020

Η Bella Hadid υιοθέτησε την πιο ανατρεπτική εκδοχή του γαλλικού manicure και μας διχάζει

Aν κάτι απολαμβάνουν οι περισσότερες γυναίκες στο manicure είναι η διαδικασία να επιλέγουν την τέλεια απόχρωση που θα αναδείξει τα άκρα τους. Αυτό φυσικά έκανε και το όμορφο μοντέλο Bella Hadid που της αρέσει να πειραματίζεται με τα νύχια της, αλλά και γενικά με το στιλ της. Πάντα φροντίζει να επιλέγει τα κατάλληλα χρώματα, που ταιριάζουν με την εποχή, και αυτή τη φορά μάς δίχασε με την επιλογή της.

Η ίδια επέλεξε να κάνει γαλλικό manicure αλλά με μια διαφορετική εκδοχή - λίγο πιο "παιχνιδιάρικη". Επέλεξε λοιπόν, μακριά νύχια σε γαλλικό manicure και επάνω είχε σχέδια, όπως λουλούδια και μανιτάρια. To nail studio, που επιμελήθηκε τα νύχια της, έγραψε πως το μοντέλο έτσι θα γιορτάσει τα γενέθλιά της, τα οποία είναι σε λίγες ημέρες.

Το συγκεκριμένο manicure σίγουρα, μας δίχασε αφού είναι υπερβολικό και "busy" με τόσα σχέδια, αλλά αν θέλετε κάτι έξω από τα συνηθισμένα, τότε δεν έχετε παρά να το δοκιμάσετε!

https://instagram.com/p/CF53geZglyL

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.